Διπλή Βράβευση για την Kayak στα Great Taste Awards 2023

Άλλη μία χρονιά που η ελληνική εταιρία παγωτών Kayak διακρίνεται στο διεθνή γαστρονομικό διαγωνισμό τροφίμων Great Taste Awards.

Αυτή τη φορά την τιμητική τους είχαν οι επετειακές γεύσεις παγωτών KayakKoktail που λανσαρίστηκαν στην αρχή του έτους με αφορμή τη συμπλήρωση των 30 χρόνων δημιουργίας της εταιρίας.

Εμπλουτισμένες με αλκοόλ οι γεύσεις Manhattan (με Βέλγικη Σοκολάτα με Whiskey, κεράσι, γλυκό Βερμούτ &Bitter) & Espresso Martini (με Μόκα, espresso, Gin, λικέρ καφέ & κομμάτια κακάο)βραβεύτηκαν με 2 χρυσά αστέρια και 1 χρυσό αστέρι αντίστοιχα.

Μάλιστα οι κριτές ανέφεραν πως οι δύο αυτές αλκοολούχες γεύσεις παγωτού Kayak Κocktail πρόκειται για εξαιρετική καινοτομία ενώ δεν παρέλειψαν να αποθεώσουν τη βελούδινη υφή, το έντονο άρωμα και την μεθυστική τους γεύση.

Ανακαλύψτε τις 2 βραβευμένες γεύσεις Manhattan & Espresso Martini στις Boutique Kayakσε Γλυφάδα, Ψυχικό, Καπνικαρέα, Golden Hall & Mύκονο αλλά και online στο shop.kayak.gr

KayakIceCream

Η «Kayak» είναι μια καταξιωμένη ελληνική εταιρεία που εδώ και τρεις δεκαετίες δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής παγωτού και γλυκών. Η φιλοσοφία των παγωτών Kayak είναι η συνεχής αναζήτηση της τέλειας συνταγής μέσα από την μίξη των καλύτερων φρέσκων συστατικών, «πειράζοντας» τις παραδοσιακές συνταγές, ακολουθώντας τις γαστρονομικές τάσεις της εποχής και μέσα από καινοτόμες μεθόδους παραγωγής με αποτέλεσμα μια μοναδική γαστριμαργική εμπειρία. Όλα τα παγωτά Κayak παράγονται με τις πιο αγνές πρώτες ύλες όπως 100% φρέσκο ελληνικό γάλα, φρέσκια κρέμα γάλακτος, πραγματικά φρούτα, αληθινούς ξηρούς καρπούς και εκλεκτές σοκολάτες.

🌐 kayak.gr | Instagram @kayak.gr | Facebook @kayakicecream