Δύο νέα εστιατόρια στο πιο όμορφο και γραφικό χωριό της Κεφαλονιάς με πιάτα του Λευτέρη Λαζάρου.

O απόλυτος καλοκαιρινός, γαστρονομικός προορισμός το Φισκάρδο της Κεφαλονιάς

Αν κάποιος αγαπά τη θαλασσινή δημιουργική κουζίνα ή την ιταλική γαστρονομία τότε το Φισκάρδο της Κεφαλονιάς είναι το μέρος που πρέπει να βρεθεί φέτος. Ο διάσημος chef Λευτέρης Λαζάρου που έχει ορίσει τη σύγχρονη, ελληνική γαστρονομία, επιμελείται τα μενού δύο νέων εστιατορίων, του Fishkardo και του Tra Due.

Φισκάρδο

Το κομψό Fishkardo, που απλώνει τα τραπέζια του πλάι στη θάλασσα, απέναντι από τα αραγμένα σκάφη, σερβίρει δημιουργικές θαλασσινές προτάσεις του chef και φέρνει στο νησί του Ιονίου κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα του Βαρούλκου, με ένα δημιουργικό μενού εμπλουτισμένο από τη γαστρονομική κουλτούρα του νησιού. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα από τα δυο μενού Degustation του Fishkardo, τα οποία αποτελούνται από 5 πιάτα  Menu Degustation I 75€  & Menu Degustation II 90€. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ψάρια και θαλασσινά του μενού προέρχονται από ντόπιους ψαράδες.

 

Το Tra Due, που βρίσκεται στην πλατεία Καββαδία εκεί, στο Φισκάρδο, μεγάλωσε ο ποιητής των θαλασσών,  προτείνει κλασικά πιάτα μιας κουζίνας που αγαπά πολύ, δίνοντας περισσότερη έμφαση στα εποχιακά λαχανικά και το κρέας. Στο πανέμορφο διατηρητέο πέτρινο κτίριο με τα πράσινα παραθυρόφυλλα που στεγάζει το εστιατόριο θα σερβίρονται ιταλικά πιάτα που επιμελείται ο celebrity chef, ο οποίος καταπιάνεται πρώτη φορά με την ιταλική κουζίνα στην επιμέλεια εστιατορίου και παρουσιάζει fine dining γευστικές δημιουργίες.

 

Αν βάλει κανείς στο μίγμα ότι όλα τα λαχανικά και στα δύο εστιατόρια προέρχονται από το κτήμα του ιδιοκτήτη και είναι βιολογικά, είναι φανερό ότι μιλάμε για την απόλυτη farm to table καλοκαιρινή γαστρονομική εμπειρία.

FISHKARDO: ΠΑΡΑΛΊΑ ΦΊΣΚΑΡΔΟΥ, ΚΕΦΑΛΟΝΊΑ, Tel. (+30) 267 404 1763 , (+30) 697 690 1194, FISHKARDO.GR

TRA DUE: ΠΛΑΤΕΊΑ ΚΑΒΒΑΔΊΑ, ΦΊΣΚΑΡΔΟ, Tel. +30 267 404 1773, +30 697 685 6637, ΚΕΦΑΛΟΝΊΑ, TRADUE.GR