Ελένη Μενεγάκη: “Μόνο εγώ φεύγω, να το διευκρινίσουμε αυτό!”

Τι έκανε την παρουσιάστρια να προχωρήσει σε εξηγήσεις για την αποχώρησή της από τον Alpha

Την ανάγκη να προχωρήσει σε μία διόρθωση ένιωσε κατά τη διάρκεια των τελευταίων εκπομπών της στον Alpha η Ελένη Μενεγάκη και αναφορικά με την αποχώρησή της.

Κι αυτό, όπως διευκρίνισε, για να προφυλάξει τους συνεργάτες και την ομάδα της από άσκοπη φημολογία που αφορά τις επαγγελματικές τους κινήσεις.

Γι’ αυτό και κατά τη διάρκεια τηλεφωνήματος που δέχθηκε από τηλεθεάτρια χθες και κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, όταν άκουσε για ακόμη μία φορά το -κλισέ πια…- “θα μας λείψετε”, ένιωσε την ανάγκη να κάνει μία διόρθωση.

«Λοιπόν, για να μην γίνονται και μπερδέματα, επειδή το “θα μας λείψετε” το έχω ακούσει και άλλες φορές, η μόνη που βγαίνει εκτός είμαι εγώ. Τα παιδιά θα τα βλέπετε. Δεν ξέρω αν θα είναι στην ίδια εκπομπή, σε άλλες εκπομπές σε αυτό το κανάλι ή σε άλλο. Πάντως θα τα βλέπετε στην τηλεόραση, είμαι η μόνη που βγαίνει εκτός», είπε η παρουσιάστρια και συνέχισε: «Η παρέα βεβαίως σπάει αλλά τα παιδιά θα υπάρχουν. Απλά να το διευκρινίσω γιατί επειδή το ακούω κάθε φορά και λέω πρέπει να το διορθώσω κάποια στιγμή. Δεν θέλω να νομίζουν ότι επειδή φεύγω εγώ, φεύγουμε όλοι. Μόνο εγώ φεύγω, όλοι οι άλλοι εδώ θα είναι».

leave a reply

Your Review