Ελένη Μενεγάκη: Το κανάλι της στο YouTube και οι προβληματισμοί για το νέο εγχείρημα

Για κάποιους το επόμενο βήμα της παρουσιάστριας θεωρείται δεδομένο, υπάρχουν, όμως και οι "πίσω σκέψεις"

Πολλοί είναι αυτοί που εδώ και καιρό προσπαθούσαν να πείσουν την Ελένη Μενεγάκη ότι το μέλλον είναι στο διαδίκτυο και ότι εκεί θα μπορούσε να αξιοποιήσει το μεγάλο κοινό που την ακολουθεί πιστά στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα  social media.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτονται τις τελευταίες μέρες και μετά το “αντίο” της Ελένης στην τηλεόραση -για την ώρα- η Μενεγάκη είναι η πρώτη φορά που σκέφτεται να αποκτήσει το δικό της κανάλι στο  YouTube, όμως, φαίνεται να την προβληματίζει η όχι και τόσο επιτυχημένη πορεία άλλων παρουσιαστριών και αυτό είναι κάτι που δεν θα ήθελε να το ρισκάρει.

Το σενάριο που για την ώρα εξετάζει μοιάζει περισσότερο με επιχείρηση, παρά με κανάλι περιεχομένου, στο οποίο θα εμφανίζεται αποκλειστικά η ίδια. Ειδικότερα, η παρουσιάστρια φαίνεται να δίνει περισσότερη βαρύτητα στην ομάδα που θα την πλαισιώνει -κομμωτές, στιλίστες, make up artists, δερματολόγοι, κοσμετολόγοι, life coaches, κ.α- παρά στο να φαίνεται η ίδια αποκλειστικά σε κάθε ενότητα.

Για τον εαυτό της θέλει να κρατήσει κάτι ξεχωριστό μεν, μικρής διάρκειας δε, δίνοντας χώρο και χρόνο στους συνεργάτες της να κάνουν το δικό τους βήμα και να συνεισφέρουν στο κανάλι της στο YouTube.

Βέβαια, για την ώρα, όλα αυτά είναι σκέψεις και από τους επόμενους μήνες η παρουσιάστρια θα έχει καταλήξει ακριβώς στη μορφή του εγχειρήματος που θέλει να παρουσιάσει και που θα αξιοποιεί κάθε έναν από τους περίπου 1,2 εκ. followers που έχει αποκτήσει μόνο στο Instagram.