Kim Kardashian – Kanye West: Ένα βήμα πριν από το διαζύγιο – Τα σχόλια που εξόργισαν την επιχειρηματία

Η προεκλογική εκστρατεία σίγουρα δεν θα έχει καλό τέλος, τουλάχιστον, για τη σχέση αυτών των δύο

Πριν από λίγες ημέρες εκείνος είπε ότι τελικά αποσύρεται από τον αγώνα διεκδίκησης του χρίσματος για Πρόεδρος των ΗΠΑ. Και μετά συνέχισε κανονικά την προεκλογική του εκστρατεία στη Νότια Καρολίνα. Και εκεί έκανε μερικές από τις πιο άκομψες, πιο αδιάκριτες δηλώσεις που θα μπορούσαν να γίνουν για τη σύζυγό του και την κόρη τους.

O Kanye West εδώ και καιρό δεν είναι στα καλύτερα του, αλλά η Kim Kardashian φαίνεται πως αυτό δεν μπορεί να το ανεχθεί πια, γι’ αυτό και εδώ και λίγες μέρες τα περιοδικά του εξωτερικού κάνουν λόγο για σοβαρό πλήγμα στη σχέση τους και ίσως και για τέλος στον γάμο τους.

Αφορμή στάθηκαν τα σχόλια του ράπερ αναφορικά με την εγκυμοσύνη της Kardashian και συγκεκριμένα όταν ήταν έγκυος στην κόρη τους, North West. Οι εξαιρετικά λεπτές πληροφορίες που αποκάλυψε ο ίδιος κατά την ομιλία του στη Νότια Καρολίνα, φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι με την Kim έτοιμη να τερματίσει -και μάλιστα άμεσα- τον γάμο.

“H κατάσταση έχει εξελιχθεί πολύ άσχημα ανάμεσά τους και η σχέση τους θεωρείται διαλυμένη. Κι αυτό συνέβη αρκετά ξαφνικά”, αναφέρει καλά ενημερωμένη πηγή.

Λέγεται μάλιστα ότι η Kardashian είναι εξοργισμένη και σοκαρισμένη από τα σχόλια του West για τη North West και μάλιστα σχολια που έγιναν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας στη Νότια Καρολίνα. Τι είπε, όμως, και προκάλεσε τέτοιο χάος; Για την ακρίβεια ο ράπερ αναφέρθηκε σε παρελθοντικές συζητήσεις που είχε με τη σύζυγό του να τερματίσουν την πρώτη της εγκυμοσύνη.

«Σχεδόν θα σκότωνα την κόρη … Η κοπέλα μου, τότε, με κάλεσε κλαίγοντας για να μου πει ότι δεν μπορούσε να το κάνει. Είμαι ράπερ. Και ξαφνικά μου έλεγε ότι θα γίνω πατέρας, ότι είναι έγκυος.  Δεν ήθελα και δεν ήμουν έτοιμος. Όμως, η γυναίκα μου στάθηκε στα πόδια της, προστάτεψε αυτό το παιδί και το έφερε στον κόσμο”, είπε πει, μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο West.

Όμως, αυτή τη στιγμή τόσο το People όσο και το Entertainment Tonight μεταδίδουν ότι η Kardashian είναι εξοργισμένη που ο σύζυγός της μοιράστηκε δημοσίως τόσο λεπτές πληροφορίες που αφορούσαν την ίδια και την κόρη τους, που δεν θέλει καν να βρίσκεται στο ίδιο δωμάτιο μαζί του. Σοκαρισμένη μάλιστα εμφανίζεται και από την παραδοχή του ότι πάσχει από διπολική διαταραχή και αρνείται να πάρει τα φάρμακά του.

“Ο Kanye δεν βρίσκεται σε καθόλου καλό σημείο και το κακό είναι ότι δεν ακούει κανέναν που προσπαθεί να του μιλήσει για να λάβει βοήθεια. Την ίδια στιγμή η Kim δεν θα ήθελε με τίποτα η κόρη της να ξέρει -και μάλιστα από το στόμα του ίδιου της του πατέρα- ότι οι γονείς της σκέφτονταν να κάνουν έκτρωση, ενώ η μητέρα της ήταν έγκυος σε εκείνη”, αναφέρει μεταξύ άλλων το αμερικανικό People.

Ας σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που φέτος οι σχέσεις των δυο τους περνάνε απο σοβαρή κρίση. Τον Μάιο, η Us Weekly ανέφερε ότι ο West και η Kardashian αντιμετώπιζαν προβλήματα με την καραντίνα. «Η Κιμ αισθάνεται ότι χρειάζεται κάποιο χώρο μακριά από τον Kanye. Προσπαθεί να είναι μια σπουδαία μαμά, να επικεντρώνεται στη νομική σχολή και τις εργασιακές της δεσμεύσεις και είναι δύσκολο να τo κάνει όλο αυτό όταν ο Kanye δεν βοηθάει όσο μπορεί. Η Kardashian εδώ και καιρό αισθάνεται σαν να προσπαθεί να επιβάλει τις απόψεις του στη ζωή της», καταλήγει η ίδια πηγή.