Η παιδική σκηνή Ονειροπόληση παρουσιάζει τον «Μαγικό Αυλό» στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη

Έναρξη παραστάσεων 4 Φεβρουαρίου

Αγαπημένο έργο του Wolfang Amadeus Motsart σε λιμπρέτο Emanouel Schikaneder.Είναι Η τελευταία όπερα που έγραψε ο μεγάλος συνθέτης. Το λιμπρέτο εκφράζει με συμβολικό τρόπο τα ανθρώπινα ιδεώδη του ΕυρωπαΪκού Διαφωτισμού  τα οποία όμως παραμένουν πάντα επίκαιρα!!! Η μουσική του Μαγικού Αυλού έχει τη δύναμη να ανοίγει δρόμους να καθοδηγεί και να αλλάζει προς το καλύτερο τη μοίρα και τις ζωές των ανθρώπων!!!

Ο Μαγικός Αυλός  είναι ένα όμορφο παραμύθι, το οποίο προσεγγίζει την πραγματικότητα ! Ένα έργο γεμάτο από πλούσια συναισθήματα, όμορφες εικόνες, κοστούμια, σκηνικά, φωτισμούς, σπαθογραφίες, μουσική και τραγούδια!! Ένας  ύμνος στην φαντασία και στα ευχάριστα όνειρα, που  κάνει τα παιδιά να ονειρεύονται, να μάχονται, να ελπίζουν…….

Είναι η ιστορία του Πρίγκιπα Ταμίνο ο οποίος προσπαθεί να ελευθερώσει την πριγκίπισσα Παμίνα , την μητέρα της  Βασίλισσα της Νύχτας  , τον Βασιλιά Σαράστρο αλλά και ολάκερη την πολιτεία από Μονόστατο  τον μάγο! Σε αυτή του την προσπάθεια πολύτιμη βοήθεια προσφέρει ο Παπαγγένο – (άνθρωπος –πουλί)  με τον Μαγικό Αυλό του!!

Το έργο είναι διαδραστικό, διότι τα παιδιά έχουν πάντα  την επιθυμία να επεμβαίνουν υπέρ του καλού και του δίκαιου.

Διασκευή &  Σκηνοθεσία   Τούλα Ζαχαριουδάκη

Παίζουν οι ηθοποιοί:

ΜΟΝΟΣΤΑΤΟΣ ο Παντελής Μαρτίνος, ΠΑΠΑΓΓΕΝΟ ο Κωνσταντίνος Τσιάκος, ΤΑΜΙΝΟ ο Ιούλιος Καίσαρας Αθανασίου και ο Αλέξανδρος Μικελής , ΠΑΜΙΝΑ η Κατερίνα Κλαυδιανού ,  ΠΑΠΑΓΓΕΝΑ η Ειρήνη Kαζαντζόγλου, ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ η Αλεξία  Ξυγάλα και ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΑΡΑΣΤΡΟ  ο Δημήτρης Πρωτογεράκης.

Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3 έως 13 ετών ! αλλά και σε ολόκληρη την οικογένεια!!!

Αγίου Μελετίου 61Α και Κεφαλληνίας 48-50  Τηλ. Επικοινωνίας: 6981017808, 210-6046926.