Στην πιο σημαντική περίοδο της ζωής σου έχει σημασία να προσέξεις τι νερό επιλέγεις για να πιείς

Όλοι γνωρίζουμε ότι το νερό είναι το 2ο σημαντικότερο στοιχείο για τον άνθρωπο μετά το οξυγόνο, αυτό που ίσως δεν λαμβάνουμε συχνά υπόψιν μας όμως είναι το γεγονός ότι δεν έχει σημασία μόνο η ποσότητα αλλά και η ποιότητα. Το νερό που έχουμε συμπεριλάβει στις καθημερινές μας συνήθειες θα πρέπει να πληροί  κάποιες προϋποθέσεις για να ενισχύει την υγεία και την ευεξία μας. Ειδικά για τις γυναίκες που κυοφορούν, ένα νερό με καλά ποιοτικά χαρακτηριστικά είναι πάντα επιβεβλημένο. Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ξεκάθαρη, με ειδική Οδηγία της θεωρεί τα Νιτρικά ως τον κύριο παράγοντα μόλυνσης των υδάτων στην Ευρώπη και επιβάλει τον περιορισμό της χρήσης τους.  Σε 7 Ευρωπαϊκές χώρες, (Γερμάνια, Γαλλία, Αυστρία, Ιταλία, Ισπανία, Πολωνία και Τσεχία) έχει εκδοθεί δημόσια σύσταση η οποία θέτει  ως μέγιστο επιτρεπτό όριο νιτρικών στο νερό τα 10mg/l σε συγκεκριμένες ευπαθείς ομάδες όπως τα βρέφη, τα παιδιά, τις εγκυμονούσες και τις θηλάζουσες.

Για τον λόγο αυτό, το AQUA Carpatica που είναι μηδενικό σε νιτρικά αποτελεί το ιδανικό νερό για τις συγκεκριμένες ομάδες. Μάλιστα η εταιρεία γνωρίζοντας τη σημασία του ενός καλού, ποιοτικού νερούχωρίς νιτρικά για την υγεία των παιδιών,κυκλοφορεί και συσκευασία kid με το πρωτοποριακό ειδικό στόμιο-πιπίλα που διευκολύνει τα παιδιά να το πίνουν χωρίς να βρέχονται τα ρούχα τους κι έτσι οι μητέρες να έχουν ένα άγχος λιγότερο.

Τα νερά AQUA Carpatica έχουν ήδη κατακτήσει σημαντικές παγκόσμιες αγορές, και γίνονται ανάρπαστα έχοντας ήδη λάβει 84 Διεθνή Βραβεία και διακρίσεις κυρίως για την ποιότητα και τη γεύση τους. Είναι ένα θαύμα της παρθένας φύσης.

Τα Καρπάθια Όρη είναι η ιδιαίτερη πατρίδα των Φυσικών Μεταλλικών Νερών σε παγκόσμια κλίμακα και ιδιαίτερα για την κατηγορία των Φυσικώς Ανθρακούχων Νερών. Εκτείνονται σε μια τεράστια έκταση 120.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων και καλύπτονται από παρθένα, απάτητα δάση ελατών και βελανιδιών, με πανίδα ένα σημαντικό πληθυσμό άγριων ζώων. Τα δάση των Καρπαθίων είναι αγνά, καθώς δεν υπάρχουν εργοστάσια, άξονες μεταφορών, ούτε μαζικές αγροτικές καλλιέργειες που μπορεί να επιβαρύνουν το υπέδαφος με λιπάσματα. Στο υπέδαφος, η γεωλογική δομή των Καρπαθίων εμπεριέχει σβησμένα παλαιά ηφαίστεια που αναβλύζουν ακόμη φυσικό διοξείδιο του άνθρακα. Οι γεωλογικές σχισμές μεταξύ ασβεστολιθικών δολομιτών και ηφαιστειογενών πετρωμάτων επιτρέπουν την άνοδο και την ανάμιξη αυτού του διοξειδίου του άνθρακα με τα υπόγεια κοιτάσματα νερού.

Μέσα σ’ αυτά τα δάση των Καρπαθίων κρύβονται φυσικές πηγές που αναβλύζουν γάργαρο νερό όπως ακριβώς και η πηγή του AQUA Carpatica που ανακαλύφθηκε το 2000, εξερευνήθηκε, αναλύθηκε η σύσταση του για 10 ολόκληρα χρόνια και το 2010 ξεκίνησε η εμφιάλωση. Το Φυσικό Μεταλλικό και το Φυσικώς Ανθρακούχο νερό AQUA Carpatica, εμφιαλώνονται το καθένα στην πηγή του, σε αυστηρά προστατευόμενες περιοχές, εκεί όπου απαγορεύεται η προσέλευση και κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα. Το αποτέλεσμα; Δροσερό, απαλό, βελούδινο κι ευχάριστο στη γεύση αλλά και χωρίς καμία επίγευση Φυσικό Μεταλλικό και Φυσικώς Ανθρακούχο νερό.

Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό να μην ξεχνάμε να ελέγχουμε τις ετικέτες με τη σύσταση του νερού καθώς το σημαντικό αυτό αγαθό αποτελεί περίπου το 70% του οργανισμού μας.

Το φυσικό μεταλλικό και Φυσικώς Ανθρακούχο νερό AQUA Carpatica, είναι ένα νερό υψηλής ποιότητας και γεύσης, με προέλευση από μια μυθικής ομορφιάς τοποθεσία που μας προσφέρει όλα όσα χρειαζόμαστε και ακόμη περισσότερα!

Χαρίστε το στον οργανισμό σας και  στην υγειά σας!