Η Dyson μας συστήνει τις νέες τεχνολογίες της και επαναπροσδιορίζει τον όρο καινοτομία

Σας δίνουμε ανταπόκριση από όλες τις νέες κυκλοφορίες της εταιρίας έρευνας και τεχνολογίας που παρουσιάστηκαν στο Βουκουρέστι.

Όταν η Dyson διοργανώνει ένα event στο Βουκουρέστι για να παρουσιάσει τα νέα της προϊόντα και να συστήσει τις νέες τεχνολογίες της,παίρνει κανείς αεροπλάνο για να δει από κοντά όλες τις συσκευές που θα αλλάξουν την καθημερινότητά μας στο παρόν, ακόμα και αν μοιάζουν βγαλμένες από το μέλλον. Η Dyson είναι γνωστή για τις καινοτομικές σε τεχνολογία και design συσκευές της, με αιχμή του δόρατος τις iconic ηλεκτρικές σκούπες που είναι σίγουρα οι καλύτερες σκούπες στον κόσμο και αξίζουν απόλυτα την επένδυση σε μία από αυτές.

Η εταιρία λοιπόν παρουσίασε πρωτοποριακά προϊόντα στην περιφερειακή εκδήλωση Next Gen Living που πραγματοποιήθηκε στο Combinatul Fondului Plastic – Galeria Senat στο Βουκουρέστι. Βρεθήκαμε εκεί και δοκιμάσαμε τις εφευρέσεις της εταιρίας που αλλάζουν τη ζωή μας μέσα στο σπίτι.

Τι είδαμε; Πρώτα από όλα την ασύρματη ηλεκτρική σκούπα Dyson Gen 5 και την ηλεκτρική σκούπα υγρού καθαρισμού Dyson Submarine. Η Gen 5 διαθέτει την πιο πρόσφατη τεχνολογία κινητήρα και δίνει το πιο ισχυρό και προηγμένο προϊόν της εταιρίας, χωρίς καλώδιο, με φίλτρο HEPA. Ένα ενσωματωμένο εργαλείο για σχισμές και ένα νέο περιβάλλον καταμέτρησης σωματιδίων καθιστά αυτό το προϊόν ένα από τα ευκολότερα προϊόντα μας στη χρήση μέχρι στιγμής. H submarine V15 είναι το απόλυτο ευέλικτο προϊόν που σας επιτρέπει να ξεμπερδεύετε τα μαλλιά, να φωτίζετε τη σκόνη και, για πρώτη φορά, να καθαρίζετε υγρά δάπεδα. Όλα αυτά με ένα ισχυρό μηχάνημα 230AW. Κοινώς η πιο προηγμένη ηλεκτρική σκούπα χειρός στον κόσμο προσφέρει μοναδική ευκολία χάρη στη δύναμη της και με τα κατάλληλα αξεσουάρ χρησιμοποιείται και ως σφουγγαρίστρα, χωρίς να έχετε την ταλαιπωρία των κουβάδων και την αναποτελσματικότητα των συμβατικών αντικειμένων για τον καθαρισμό των επιφανειών.

Στη συνέχεια ανακαλύψαμε τον Big & Quietpurifier. Ο καθαριστής αέρα Big&Quiet είναι ο μεγαλύτερος αλλά και πιο αθόρυβος καθαριστής της εταιρίας μέχρι σήμερα. «Η μεγάλη ροή αέρα των 87 l/s δεν καθαρίζεται απλώς, αλλά προβάλλεται 10 μέτρα μέσα στο δωμάτιο για να εξασφαλίσει μεγάλη κάλυψη όπου βρίσκεστε», δήλωσε ο AndrewAitchison, SeniorDesignEngineer – NPI. Ένα πανίσχυρος καθαριστής αέρα που αλλάζει την ποιότητα ζωής των ανθρώπων ειδικά στα αστικά κέντρα που οι ρύποι είναι σε τρομακτικά υψηλά επίπεδα.

Αυτό που εντυπωσίασε επίσης εξαιρετικά πολύ ήταν και τα περίφημα προϊόντα περιποίησης μαλλιών, που τώρα διατίθενται σε μια μοναδική γκάμα χρωμάτων. Τα «πιστολάκια» της Dyson προσέλκυσαν στο Βουκουρέστι συμμετέχοντες από την Ουγγαρία, την Ελλάδα, την Τσεχία και τη Γεωργία, εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης και influencers. Το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει εκπληκτικές επιδείξεις και να δοκιμάσει τα νέα προϊόντα σε ένα περιβάλλον αντιπροσωπευτικό της διεθνούς ιδέας εκδηλώσεων της Dyson. Στην περιοχή περιποίησης μαλλιών – Στην Haircarearea, οι πρεσβευτές της Dyson, Ιωάννης Μιχαλέλης από την Ελλάδα, FlorinNoje από τη Ρουμανία και TeutaMesaros από την Κροατία έκαναν ζωντανές επιδείξεις χτενίσματος με το Dyson Airwrap. Οι επισκέπτες-προσκεκλημένοι που ήθελαν να δοκιμάσουν πώς τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών Dyson μπορούν να μεταμορφώσουν την εμφάνισή τους και να λάβουν συμβουλές από τους πρεσβευτές είχαν έναν ειδικό χώρο με εγκαταστάσεις υψηλής ποιότητας, όπως ακριβώς σε κάθε αποκλειστικό κομμωτήριο. Η βασική διαφορά των συσκευών της Dyson με τα συμβατικά προϊόντα της αγοράς είναι ότι επιτυγχάνουν το τέλειο styling, χωρίς να ταλαιπωρούν την τρίχα με υψηλή θερμότητα.

Αν βάλει κανείς στην εξίσωση ότι την εκδήλωση συντόνισε η tv persona AlbertinaIonescu, στο κοινό βρέθηκαν celebrities από πολλές χώρες της Ευρώπης και το fingerfood στην εκδήλωση περιείχε μερικά από τα πιο γευστικά amusebouche που έχουμε δοκιμάσει, καταλαβαίνει κανείς γιατί το event της Dyson είχε απόλυτη επιτυχία.