Επίθεση με βιτριόλι: Καφετζούδες, χαρτορίχτρες και σκέψεις χωρίς συνοχή – Όσα προκύπτουν από τις έρευνες των αρχών

Το κινητό της φερόμενης ως δράστιδας παραμένει μία πηγή σοκ για τις διαδρομές της εδώ και μήνες

Δεν σταματούν να προκαλούν εξαιρετικά δυσάρεστη εντύπωση τα όσα φέρνουν στο φως οι έρευνες των αρχών και αναφορικά με τις κινήσεις της 35χρονης που φέρεται να επιτέθηκε με καυστικό οξύ στην άτυχη Ιωάννα.

Σύμφωνα με το σημερινό ρεπορτάζ το κινητό της 35χρονης αποκαλύπτει τη συνολική κατάστρωση του μοχθηρού σχεδίου εναντίον της άτυχης γυναίκας, ενός σχεδίου που φαίνεται να εξυφαινόταν μετά από συναντήσεις της με μέντιουμ, χαρτορίχτρες και καφεμάντεις.

Εκεί φαίνεται πως είχε πειστεί ότι μία ξανθιά γυναίκα θα τη χώριζε από τον περιστασιακό σύντροφό της, κάτι που συνέβαλε στην απόφαση της να εξοντώσει την -στις διαδρομές του μυαλού της μόνο- αντίζηλό της.

Όπως πλέον αποκαλύπτεται από αυτές τις επισκέψεις της σε χαρτορίχτρες και μέντιουμ κρατούσε σημειώσεις, ως επί το πλείστον ακατανόητες, χωρίς καμία λογική και ειρμό, ανάκατες λέξεις σε σημειώσεις που βρέθηκαν στο σπίτι της στου Ζωγράφου, όπου βρέθηκαν άνθρωποι της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών για περαιτέρω έρευνες.

Ας σημειωθεί ότι τις αρχές απασχολούσε η λέξη “ΧΑΛ” γραμμένη σε ένα από τα σημειώματα. Ωστόσο, όπως προκύπτει δεν πρόκειται για κωδική ονομασία κάποιου ονόματος που την ενδιέφερε, αλλά για ορολογία… τράπουλας.

Σήμερα το πρωί πάντως κρίθηκε προφυλακιστέα, με τον δικηγόρο της, Σάκη Κεχαγιόγλου να ενημερώνει ότι η εντολέας του, λόγω της σωματικής και ψυχολογικής κατάστασης, στην οποία βρισκόταν, δεν ήταν σε θέση να απολογηθεί και προτίμησε να κάνει χρήση του δικαιώματος σιωπής.

«Η εντολέας μου έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής και ζήτησε να απολογηθεί σε επόμενο χρόνο. Επιπλέον, υπήρξαν νέα στοιχεία, τα οποία θέλαμε να μελετήσουμε και με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε», δήλωσε στους δημοσιογράφους που καλύπτουν την πολύκροτη υπόθεση.

leave a reply

Your Review