Νέος Εργένης Μόνος Ψάχνεται: Ο Ντάνος φεύγει, ο Αλέξης Παππάς έρχεται

@alexispapas

Το πολύ φιλόδοξο reality Τhe Bachelor ή Νέος Εργένης Μόνος Ψάχνεται, όπως θα είναι ο τίτλος στα ελληνικά, ανακοίνωσε ότι θα έχει στο πρόγραμμά του ο Alpha για την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα με το concept της εκπομπής, 18 γυναίκες διεκδικούν με όποιον τρόπο μπορούν τον «περιζήτητο εργένη», τη νικήτρια την επιλέγει ο ίδιος και στο τέλος της κάνει πρόταση γάμου.

Το show ξεκίνησε να παίζεται στην Αμερική τον Μάρτιο του 2002 από το δίκτυο ABC και συνεχίζει να παίζεται με μεγάλη επιτυχία. Αυτό όμως που έχει μεγάλη σημασία στο παιχνίδι είναι το ποιος θα είναι ο εργένης.

Οι παραγωγοί απευθύνθηκαν αρχικά στον Γιώργο Αγγελόπουλο, γνωστό και ως Ντάνο, αλλά εκείνος αρνήθηκε. Το ίδιο είχε συμβεί και 3 χρόνια πριν, στον ANT1, όπου και εκεί ήθελαν το συγκεκριμένο reality και ο τότε διευθυντής του καναλιού, Γιάννης Λάτσιος, είχε κάνει κάποια ραντεβού χωρίς αίσια κατάληξη, με αποτέλεσμα να αφήσουν το project.

Το νέο όνομα που έπεσε στο τραπέζι από τα στελέχη του Alpha είναι του μοντέλου και ηθοποιού Αλέξη Παππά, που αυτή την περίοδο τον βλέπουμε στη σειρά 8 Λέξεις. Έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις, οι ξένοι παραγωγοί τον εγκρίνουν και αναμένουμε να δούμε πώς θα καταλήξει.

To Νέος Εργένης Μόνος Ψάχνεται ανήκει στην κατηγορία των realities αγάπης, κάτι σαν το Power of Love, με τη διαφορά ότι επικεντρώνεται σε ένα πρόσωπο. Ακούγεται και είναι ενδιαφέρον, αλλά αυτό που έχει σημασία, όπως και σε όλες τις καλές ιδέες, είναι η υλοποίησή του.