Ελένη Μενεγάκη: Οι φήμες για τον ΑΝΤ1 και μια αποστομωτική απάντηση

Κάποιοι επιμένουν ότι το κεφάλαιο "Ελένη Μενεγάκη - ΑΝΤ1" δεν έκλεισε ποτέ, αλλά...

Πολλά ενδιαφέροντα ακούστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα και κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου τηλεοπτικού προγράμματος του ΑΝΤ1, από τον Τζώρτζη Ποφάντη, υπεύθυνο περιεχομένου του καναλιού.

Και φυσικά στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια ακόμη καλά κρατούσε η κουβέντα για το “τέλος εποχής” της Ελένης Μενεγάκη στα μεσημέρια του Alpha.

Βλέπετε, τα σενάρια που θέλουν την Ελένη να επιστρέφει κάποια στιγμή στο κανάλι που την ανέδειξε και την εμπιστεύθηκε, πρακτικά δεν σταμάτησαν ποτέ και τώρα, με την απόφαση της να αφήσει την τηλεόραση ή έστω το συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρότζεκτ έχουν επιστρέψει πιο ανανεωμένα και ευφάνταστα από ποτέ.

Και φυσικά, στο περιθώριο της παρουσίασης τέθηκαν και τέτοιες ερωτήσεις στον Τζώρτζη Ποφάντη, ο οποίος φρόντισε να είναι όσο πιο κατηγορηματικός γινόταν και πάλι, όμως, από το μυαλό κάποιων δεν φαίνεται να βγαίνει το σενάριο περί επιστροφής της Μενεγάκη στο κανάλι που έκανε τον “Πρωινό Καφέ” πραγματική σχολή και φυτώριο νέων παρουσιαστριών.

«Την εκτιμώ απεριόριστα, είναι μοναδική στο είδος της», είπε ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, ο οποίος, όμως, απέφυγε να απαντήσει ξεκάθαρα για το αν ο σταθμός θα σκεφτόταν την ένταξή της στο δυναμικό του προγράμματός του. Μάλιστα, όπως είπε ο κ. Ποφάντης απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, μία τέτοια τοποθέτηση στην παρούσα φάση θα αποσυντόνιζε τον σκοπό της διαδικτυακής συνάντησης στελεχών του ΑΝΤ1 με ανθρώπους του τηλεοπτικού ρεπορτάζ…

leave a reply

Your Review