Τελικά έτσι είναι το πρόσωπο της Kylie Jenner χωρίς make-up;

Και όχι, δεν μιλάμε για αυτήν τη φωτογραφία.

Πριν από μερικές μέρες, η Kylie Jenner μάλλον ξεχάστηκε και βγήκε από το σπίτι της για να κάνει προμήθειες χωρίς το σύνηθες make-over. Και ξαφνικά μάθαμε πώς είναι στην πραγματικότητα το πρόσωπό της, χωρίς τους τόνους σκιών, eye liners, make-up, self tan και όλων των μαγικών συστατικών που χρησιμοποιεί για να δείχνει όπως μέχρι χτες την ξέραμε. Και ειλικρινά, είναι άλλος άνθρωπος. Εννοείται ότι η απρόσμενη εμφάνισή της ως κορίτσι της πιο-διπλανής-πόρτας-δεν γίνεται σόκαρε τους πάντες. Και το twitter δούλεψε διπλοβάρδιες με τα σχόλια για την αμακιγιάριστη μούρη της.

Λϊγες μέρες αργότερα, η Kylie έκανε επανεμφάνιση με το γνωστό μακιγιάζ Καμπούκι και τα ρούχα σεξοβόμβας, για να μην ξεχάσουμε κι αυτά που ξέραμε.

Και το twitter συνέχισε να ασχολείται με το πριν και το μετά της, με τις αντιδράσεις να ποικίλλουν. Κάποιοι βρέθηκαν να αμφισβητούν σοβαρά ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο.

Και άλλοι σχολίαζαν ότι η Kylie αναγκάστηκε να στήσει παπαρατσικό shooting με πλήρες make-up ντροπιασμένη από τα αρνητικά σχόλια για την πραγματική της εμφάνιση.

Σε κάθε περίπτωση, η Kylie Jenner βρήκε και πάλι τρόπο να απασχολήσει τα social. Και όπως και να έχει, για άλλη μια φορά επιβεβαιώσαμε το κλισέ: το make-up σε κάνει άλλον άνθρωπο.