Τρίτη φορά γαμπρός: Ο Sean Penn παντρεύτηκε μυστικά την κόρη γνωστού ηθοποιού

Μόλις 28 ετών η νέα σύζυγος του -όχι ακριβώς- καλού παιδιού του Χόλιγουντ

Η πρώτη φορά ήταν με τη Madonna και δεν πήγε καλά. Η δεύτερη φορά ήταν με την πρωταγωνίστρια του “House Of Cards”, Robin Wright και κατέληξε σε διαζύγιο. Και η τρίτη -και ας ελπίσουμε, τυχερή- είναι με την κόρη του, Vincent D’ Onofrio -το όνομα κάτι σας θυμίζει από την σειρά “Νόμος και Τάξη”- Leila George.

Ο Sean Penn ξαναπαντρεύτηκε, λοιπόν, και η νέα του σύζυγος είναι μόλις 28 ετών, επίσης ηθοποιός και σίγουρα (;) την θυμάστε από το Jurassic World.

Ο γάμος έγινε κρυφά, όμως, μια ευχή για βίον ανθόσπαρτον στο ζευγάρι από την Irena Medavoy, τη σύζυγο του παραγωγού της ταινίας Black Swan, Mike Medavoy, “κάρφωσε” τον μυστικό γάμο στα media.

Συγκεκριμένα, η Medavoy ευχήθηκε “συγχαρητήρια στο ζευγάρι” με μια ανάρτησή της στα social media και έκτοτε καμία δήλωση δεν έχει επιβεβαιώσει το γεγονός από καμία από τις δύο πλευρές.

https://www.instagram.com/p/B9kPfSqJsbk/

Βέβαια, το Instagram story, της Medavoy δεν αφήνει περιθώρια για αμφιβολίες αφού αποκαλύπτει το δαχτυλίδι της νύφης και εύχεται τα καλύτερα σ’ αυτούς τους δυο μαγικούς ανθρώπους που όλοι αγαπούν…

Ας σημειωθεί, ότι η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους είχε γίνει στο κόκκινο χαλί του 2016 και ενώ λίγους μήνες πίσω η σχέση του Penn με τη Charlize Theron έληγε μάλλον άδοξα, με τις φήμες να υπονοούν ότι η ηθοποιός σχεδόν τον έδιωξε από τη ζωή της κακήν κακώς, λόγω του κυκλοθυμικού χαρακτήρα του και μερικών ξεσπασμάτων βίας, τα οποία δεν έγιναν ανεκτά, ούτε γι’ αστείο.

Επίσης, ας ληφθεί υπ’ όψιν ότι η νεαρή ηθοποιός είναι κόρη της Greta Scacchi, ενώ με τη στήριξή της σπούδασε στο Λονδίνο, ενώ πρόσφατα πήρε μέρος στις ταινίες «Mortal Engines» (2018) και «The Kid» (2019).

 

leave a reply

Your Review