Αγγελική Δαλιάνη: “Με τον Μάνο ήμασταν ήδη πολλά χρόνια μαζί, όταν αποφασίσαμε να παντρευτούμε”

Η ηθοποιός μιλά για τη σχέση της με τον ηθοποιό Μάνο Παπαγιάννη και μαζί με την life coach, Μάρεα Λαουτάρη εξηγούν τι συμβαίνει σε κάποιους ανθρώπους και πανικοβάλλονται λίγο πριν τον γάμο

Στον καναπέ του DoT απέναντι από τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, βρέθηκαν η ηθοποιός Αγγελική Δαλιάνη και η life coach, Μάρεα Λαουτάρη, εξηγώντας τι πραγματικά συμβαίνει σε πολλές γυναίκες -αλλά και άντρες- και πανικοβάλλονται λίγο πριν κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, πόσω μάλλον όταν αυτό είναι ο γάμος.

Στο πλαίσιο αυτής της κουβέντας, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε μία ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια για τον ευτυχισμένο γάμο της, Μάνο Παπαγιάννη, εξηγώντας ότι το μυστικό καμιά φορά κρύβεται στο πόσο πραγματικά γνωρίζεσαι με τον άλλον.

“Εγώ πιστεύω ότι ο πανικός πριν από τον γάμο μπορεί να ισχύει σε ζευγάρια που είναι λιγότερο χρονικό διάστημα μαζί και αποφασίζουν να κάνουν αυτό το βήμα. Σε ζευγάρια που είναι μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και έχουν χτίσει λίγο τη σχέση τους και έχουν συγκατοικήσει, νομίζω δεν υπάρχουν αυτές οι αμφιβολίες. Εμείς με τον Μάνο παντρευτήκαμε το 2009 και είμαστε μαζί απο το 2003. Είχαμε ζήσει μαζί και είχαμε κάνει και το παιδί, οπότε αμφιβολίες δεν υπήρχαν”.

Τι γίνεται, όμως, με εκείνους που “φρικάρουν” λίγο πριν τη μεγάλη στιγμή; Παρακολουθήστε την ενδιαφέρουσα συζήτηση με τη life coach, Μάρεα Λαουτάρη στο κανάλι μας στο YouTube >>>