Ετεοκλής Παύλου: “H μητέρα μου έμαθε ότι με πυροβόλησαν από τις ειδήσεις”

Ο personal trainer μιλά για πρώτη φορά για τη μέρα που άλλαξε για πάντα τη ζωή του

Ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου βρέθηκαν στον καναπέ του DoT. Εκεί, στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο μίλησαν για πρώτη φορά για τον τρόπο που συναντήθηκαν και ερωτεύθηκαν κεραυνοβόλα, ενώ ο personal trainer για πρώτη φορά μιλά για τη μέρα που άλλαξε τη ζωή του, τη μέρα που τον πυροβόλησαν και έφτασε ένα βήμα από τον θάνατο.

Ο Ετεοκλής Παύλου μίλησε με ειλικρίνεια για τις συγκλονιστικές στιγμές που παραλίγο να του κοστίσουν τη ζωή, αλλά και για τον τρόπο που έχασε το ένα του πόδι, μετά από πυροβολισμό.

“Ήμουν έναν μήνα σε τεχνητό κώμα. Αυτό που λένε ότι περνάει όλη σου η ζωή μπροστά απ’ τα μάτια σου είναι αλήθεια. Η πρώτη μου σκέψη, όταν με πυροβόλησαν ήταν -όσο κι αν φανεί απλό- ότι “ρε φίλε, πάει, πέθανα”, είπε ο personal trainer εχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του και γνωστή τραγουδίστρια.

“Η μητέρα μου έμαθε ότι με πυροβόλησαν από τις ειδήσεις. Όταν ήρθε στο νοσοκομείο της έδωσαν μια μαύρη σακούλα με τα ρούχα μου και μπορεί να μην της το είπαν ακριβώς έτσι, αλλά ήταν σαν να της είπαν ότι “εδώ είναι το παιδί σου”. Τώρα που έχω γίνει γονιός μπορώ να μπω, έστω και λίγο στη θέση της, για να καταλάβω τι ένιωσε”, είπε ο Παύλου.

Όλη τη συγκλονιστική συνέντευξη για εκείνη την τραγική μέρα, αλλά και για τη συμμετοχή του μαζί με τη Χατζίδου στο Just The 2 of Us, μπορείτε να τη δείτε εδώ >>>

leave a reply

Your Review