Πώς επηρέασε η πανδημία τη ζωή του Jake Gyllenhaal

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός έδωσε μια πολύ ανθρώπινη συνέντευξη στη βρετανική Vogue, αναλύοντας τις αλλαγές που έφερε στον τρόπο σκέψης του η πανδημία.

“Ενδιαφέρομαι πλέον περισσότερο για τη ζωή μου από ό,τι για τη δουλειά μου. Έφτασα σε ένα σημείο της καριέρας μου που νιώθω πεινασμένος με διαφορετικό τρόπο”, αναφέρει ο 39χρονος Gyllenhaal. “Αντιλαμβάνομαι πόσους τομείς της ζωής μου παραμέλησα λόγω της δέσμευσής μου στη δουλειά μου”. Ο ίδιος εξηγεί ότι η αυτή η πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε σε συνδυασμό με την ανασφάλεια για το μέλλον τον έβαλε σε σκέψεις και τον έκανε να συνειδητοποιήσει “ότι η ζωή, ξέρεις, είναι φευγαλαία. Γι’ αυτό στράφηκα στην οικογένειά μου, στράφηκα στους φίλους μου, στράφηκα στην αγάπη. Ενδιαφέρομαι λιγότερο για τη δουλειά μου, θα έλεγα, και περισσότερα για αυτά”. Εδιαφέρεται επίσης να κάνει παιδιά. “Η πράξη του έρωτα για να κάνεις παιδιά είναι στην ουσία πράξη ζωής. Όταν τελειώνει το show, αυτό είναι που σου μένει. Τα παιδιά. Παιδιά και τέχνη”.

Και για να μας αποδείξει πόσο ευαίσθητος έγινε αυτές τις μέρες, ανέβασε χτες στον λογαριασμό του στο Instagram βιντεάκι με τον ίδιο να ερμηνεύει ένα ερωτικό τραγούδι για την καραντίνα. Το Across The Way γράφτηκε και ηχογραφήθηκε μέσα σε 24 ώρες για λογαριασμό του 24 Hours Plays, που προωθεί έργα και μιούζικαλ που γράφονται μέσα σε ένα 24ωρο.

https://www.instagram.com/p/B_8IgCmHFuC/

leave a reply

Your Review