Κρατηθείτε! Το “The Crown” έρχεται με σεζόν – έκπληξη!

Τι αποφάσισε το Netflix για τη συνέχεια του επιτυχημένου σίριαλ εποχής

Υπάρχουν ακόμη πολλά μυστικά της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας που αξίζει να έρθουν στο φως -αν κρίνουμε κι από αυτά που συμβαίνουν στην πραγματική ζωή με το σκάνδαλο παιδοφιλίας Epstein που εμπλέκει τον πρίγκιπα Άντριου… – και γι’ αυτό φαίνεται πως το “Τhe Crown” παίρνει παράταση για άλλη μία σεζόν.

Κι εκεί που ξεκινήσαμε με 3 κύκλους, που στην πορεία έγιναν 4 και μετά 5, το Netflix φαίνεται πως έχει πάρει φόρα και δεν έχει σκοπό να το λήξει τόσο γρήγορα, με τόσα μυστικά και τόσα σκάνδαλα που κρύβονται στη ντουλάπα της Βασίλισσας Ελισάβετ. ‘Ετσι, όπως τελικά αποφασίστηκε, το «The Crown» θα ολοκληρωθεί, σε 6 κύκλους!

Όπως μάλιστα δήλωσε και ο δημιουργός της σειράς, Peter Morgan, είναι ότι υπάρχουν ακόμα τόσες πολλές ιστορίες να ειπωθούν… «Όταν ξεκινήσαμε να συζητάμε την πλοκή του 5ου κύκλου, πολύ γρήγορα συνειδητοποιήσαμε ότι για να αξιοποιήσουμε τον πλούτο και το σύνθετο της ιστορίας αυτής της οικογένειας, πρέπει να της αφιερώσουμε έξι κύκλους, που ήταν, μάλιστα και το αρχικό μας σχέδιο».

Εκτός, όμως, από αυτό το νέο, προέκυψε και το ποια ηθοποιός θα παραλάβει τα… σκήπτρα του ρόλου της Βασίλισσας Ελισάβετ. Αφού τη νεαρή Βασίλισσα υποδύθηκε η ταλαντούχα Claire Foy, και τη μεσήλικη εκδοχή της, η οσκαρική Olivia Colman, πλέον ήρθε η σειρά της σπουδαίας Imelda Staunton, η οποία καλείται να ενσαρκώσει τη Βασίλισσα Ελισάβετ στους δυο τελευταίους κύκλους.

Πρόκειται για τους κύκλους που αφηγούνται το παρόν της οικογένειας στον σύγχρονο κόσμο που σταδιακά ξεχνά και αποκαθηλώνει τα”ιδανικά” της μοναρχίας στη Βρετανίας του Brexit…