Βαρύ πένθος για τον John Travolta: Πέθανε η σύζυγός του και ηθοποιός, Kelly Preston

Η οικογένεια του ηθοποιού πενθεί τη σύζυγο και μητέρα

Σε βαρύ πένθος βρίσκεται από χθες ο διάσημος ηθοποιός, John Travolta, ο οποίος μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram έκανε γνωστή την είδηση θανάτου της 57χρονης συζύγου του και επίσης ηθοποιού, Kelly Preston.

«Με πολύ βαριά καρδιά σας ενημερώνω ότι η όμορφη σύζυγός μου Kelly έχασε τη δίχρονη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού. Πάλεψε γενναία με την αγάπη και την υποστήριξη τόσων πολλών. Η οικογένειά μου και εγώ θα είμαστε πάντα ευγνώμονες στους γιατρούς και στις νοσοκόμες στο MD Anderson Cancer Center, και σε όλους τους φίλους που στάθηκαν δίπλα της.

https://www.instagram.com/p/CCkgCG5ptxE/?utm_source=ig_embed

Η ζωή και η αγάπη της Κέλι θα μνημονεύονται πάντα. Θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να είμαι εκεί για τα παιδιά μου που έχασαν τη μητέρα τους, οπότε ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά που δεν θα ακούτε νέα μου για λίγο. Να γνωρίζετε ωστόσο, ότι θα νιώθω την αγάπη σας τις εβδομάδες και τους μήνες που θα έρθουν καθώς θα προσπαθούμε να επουλώσουμε τις πληγές μας»,ήταν το μήνυμα του ηθοποιού.

Όπως έγινε γνωστό, η Preston πέθανε το πρωί της 12ης Ιουλίου,  ενώ την είδηση επικοινώνησε εκπρόσωπος της οικογένειας στο περιοδικό People. Από εκεί έγινε επίσης γνωστό ότι η 57χρονη είχε επιλέξει να μην κοινοποιήσει την ασθένειά της στο ευρύ κοινό, δίνοντας σκληρή μάχη με τις χημειοθεραπείες το τελευταίο διάστημα.

Με τον John Travolita ήταν παντρεμένη από 1991 και μετά από σχέση 4 χρόνων που προέκυψε στα γυρίσματα της ταινίας «The Experts». Το περιπετειώδες στην όλη ιστορία ήταν ότι χρειάστηκε να παντρευτούν ξανά μετά από λίγα χρόνια, καθώς ο πρώτος γάμος τους που έγινε από την εκκλησία της Σαϊεντολογίας στην οποία ανήκει ο ηθοποιός, θεωρήθηκε άκυρος.

Μαζί είχαν αποκτήσει 3 παιδιά, ηλικίας 20, 16 και 9 ετών το μικρότερο, ενώ η οικογένεια είχε επιζήσει από άλλη μία τραγωδία το 2009, όταν ο γιος του Jet πέθανε τότε σε ηλικία 16 χρονών από επιληπτική κρίση και κατά τη διάρκεια των διακοπών της οικογένειας στις Μπαχάμες.

leave a reply

Your Review