Επίθεση με βιτριόλι: Οι ματωμένες χειροπέδες και η αυριανή κρίσιμη μέρα για την πολύκροτη υπόθεση

Όσα δήλωσε ο συνήγορος της φερόμενης ως δράστιδος, Σάκης Κεχαγιόγλου

Εξαιρετικά κρίσιμη θεωρείται η αυριανή ημέρα για τις εξελίξεις γύρω από την πολύκροτη υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι, καθώς η 35χρονη φερόμενη ως δράστις αναμένεται να εμφανιστεί ενώπιον του ανακριτή.

Σήμερα, ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου προχώρησε σε ορισμένες διευκρινίσεις αναφορικά με την επικοινωνία που έχει με την 35χρονη, ενώ αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του σε “διαταραγμένη προσωπικότητα”, αποκαλύπτοντας ότι κατά τη διάρκεια της προσαγωγής της, ήταν τέτοια η μανία της να απαλλαγεί από τις χειροπέδες που μάτωσε τους καρπούς της.

Μιλώντας το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, “Καλημέρα, Ελλάδα” στον ΑΝΤ1, ο κ. Κεχαγιόγλου ανέφερε ότι η πελάτισσα του παραμένει άυπνη εδώ και τέσσερις μέρες και δεν τρώει καθόλου.

Αναφορικά με την αυριανή της προσαγωγή και προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή, ο κ. Κεχαγιόγλου διευκρίνισε ότι «σήμερα θα την δω και θα προσπαθήσω να την πείσω να δώσει εξηγήσεις σε μένα, και αύριο στον κύριο ανακριτή».

Ο ίδιος μεταξύ άλλων επισήμανε:

«Η υπερασπιστική γραμμή χαράσσεται πάντοτε σύμφωνα με το υλικό της δικογραφίας. Μπορώ να τη βοηθήσω μόνο αν οι συμβουλές που θα της δώσω βασίζονται στο υλικό της δικογραφίας. Αντιμετωπίζω μια άρνηση συνολική, άρνηση της ίδιας της πραγματικότητας. Ο ρόλος μου ο υπερασπιστικός είναι ιδιαίτερα δύσκολος. Της είπα “βοήθησέ με για να σε βοηθήσω”. Η αρχική μου αίσθηση τις πρώτες δύο μέρες ήταν ότι αυτό οφείλεται στο σοκ της συλλήψεως. Είναι τέσσερα μερόνυχτα άυπνη και χωρίς φαγητό.

» Αρνείται να φάει και  δεν έχει κοιμηθεί. Την ώρα της προσαγωγής στον ανακριτή, επειδή δε μπορούσε να ανεχθεί τις χειροπέδες, είχε ματώσει και έτρεχε αίμα από τους καρπούς της. Το ψυχικό υπόβαθρο ενός ανθρώπου πρέπει να εξετάζεται. Βλέπω ένα πρόσωπο που με τη δική μου εμπειρία είναι διαταραγμένη προσωπικότητα», κατέληξε ο διακεκριμένος ποινικολόγος.