Ακόμα να πας στο City Drive-In, στον Λυκαβηττό; Δες ποιες ταινίες και άλλα events σε περιμένουν

Το πρώτο drive-in της Αθήνας, στον λόφο του Λυκαβηττού, έκλεισε ήδη μια βδομάδα λειτουργίας και μας περιμένει καθημερινά με δύο ταινίες ή stand up comedy.

Το φετινό καλοκαίρι, με όλες τις προφυλάξεις και τα παράδοξα της πανδημίας, μας έφερε και κάτι καινούργιο: τον πρώτο drive-in κινηματογράφο της Αθήνας. Η έννοια του drive-in, βέβαια, όπου (αντί να πας σε μια αίθουσα ή έναν θερινό κινηματογράφο) πηγαίνεις με το αυτοκίνητό σου σε έναν υπαίθριο χώρο και παρακολουθείς ταινία σε μεγάλη οθόνη, δεν είναι καινούργια. Είναι κάτι που οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ακούσει ότι υπήρχε στο παρελθόν, το έχουμε δει σε αμερικάνικες κυρίως ταινίες, αλλά δεν είχαμε προλάβει να ζήσουμε.

Να, λοιπόν, που τώρα το concept επανακάμπτει, ως μια ασφαλής λύση για να απολαύσουμε μια ταινία τηρώντας τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης, από το οικείο και ελεγχόμενο περιβάλλον του αυτοκινήτου μας. Όποιος έχει ανηφορίσει στον λόφο του Λυκαβηττού, ξέρει φυσικά ότι η ταινία δεν είναι το μόνο απολαυστικό θέαμα, αφού η θέα της πόλης είναι επίσης χάρμα οφθαλμών. Εκεί, σε περιμένουν ακόμα παγωμένα cocktails, ζεστό ποπ κόρν, νάτσος, burger και γλυκά από το food court, την επιμέλεια του οποίου έχει ο Chef Fahd.

Τις ημέρες που έχει ταινίες, μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε δύο, που ξεκινάνε στις 9μ.μ. και στις 11μ.μ., αλλά υπάρχουν και ημέρες με stand up comedy shows και συναυλίες.

Το πρόγραμμα για την εβδομάδα 15 – 24 Ιουνίου έχει ως εξής:

 

15/06 (Art Mondays – Οι Δευτέρες Του Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου)

– Amelie – Le fabuleux destin d’Amélie Poulain

– Μεσάνυχτα στο Παρίσι – Midnight in Paris

 

16/06

– Ευτυχία (Greek Tuesdays)

– Παράσιτα – Parasite

 

17/06

– Stand Up Comedy Night (Διονύσης Ατζαράκης, Χρύσα Κατσαρίνη, Θωμάς Ζάμπρας, Blink Mike)

 

18/06 (Horror Thursdays)

– Η Νύχτα με τις Μάσκες

– Halloween

 

19/06

– Επιστροφή στο Μέλλον

– Back to the Future / Gran Torino

 

20/06

– Mamma Mia

– Yesterday

 

21/06

– Mamma Mia

– Yesterday

 

22/06 (Art Mondays)

– Ο Λαβύρινθος του Πάνα

 

23/06 (Greek Tuesdays)

– Ένας Άλλος Κόσμος

– Eυτυχία

 

24/06

– Stand Up Comedy Night

Το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του City Drive-in βρίσκεται αναρτημένο στα social media του Cinema Alive (facebookinstagram) και στην ιστοσελίδα www.driveincinema.gr

Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr/citydrivein