Η Αθήνα θα γεμίσει με Άγιους Βασίληδες

Από τις 7 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου, το αστικό τοπίο αλλάζει.

Λαμπιόνια, παιχνίδια και στολίδια παίρνουν σταδιακά τη θέση τους σε δρόμους, κτίρια και πλατείες στο πλαίσιο του εορταστικού lifting και η Αθήνα θα γεμίσει με Άγιους Βασίληδες. Πέρα από το ντεκό που θα μας φτιάξει τη διάθεση, ο ΟΠΑΝΔΑ (Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του δήμου Αθηναίων) και η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με τις συναυλίες, τα pop up events και  τις δράσεις για όλη την οικογένεια που έχει πλανάρει θα μας φτιάξουν τις μέρες και τις νύχτες.  Τι περιμένουμε εμείς να δούμε πώς και πώς;

Το Christmas Light Festival που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Αθήνα από το Athens Digital Arts Festival και θα μεταμορφώσει τον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου σε χριστουγεννιάτικη υπερπαραγωγή.

Το φαντασμαγορικό 3D projection mapping στο Κτίριο της Βουλής στις 10 Δεκεμβρίου, που επίσης θα συμβεί για πρώτη φορά στην Αθήνα και θα είναι το κερασάκι στην τούρτα των χριστουγεννιάτικων στολισμών.

Το pop up museum που θα στηθεί στην πλατεία Συντάγματος, με μερικά από τα πιο πολυφωτογραφημένα εκθέματα του Museum of Illusions Athens  (από τις 12 Δεκεμβρίου).

Τα Παραμυθούγεννα που θα φωλιάσουν στην πλατεία Κλαυθμώνος από τις 21 Δεκεμβρίου, με αγαπημένους ήρωες να ζωντανεύουν για χάρη μας.

Τις open air προβολές που θα απολαύσουμε -ζεστά ντυμένοι- στο υπαίθριο σινεμά που θα στηθεί στο Θησείο σε συνεργασία με τις Νύχτες Πρεμιέρας (27-29 Δεκεμβρίου).

Και αυτά είναι μόνο μερικά από τα δεκάδες πράγματα που θα μπορείς να δεις και να κάνεις τις γιορτινές μέρες.  Αν θες να μάθεις περισσότερα και να κάνεις τα πλάνα σου, κλίκαρε το christmasinathens.gr