Το Meet Market μας κερνάει δύο χριστουγεννιάτικα weekends

Και shopping therapy, και απαιχτο street food, και party διάθεση. Δύο από τις πιο δημοφιλείς διοργανώσεις -στα όρια του θεσμού- στην πόλη, μας προσκαλούν σε δύο μαγικά Σαββατοκύριακα που μυρίζουν Χριστούγεννα. Xmas Meet Market και Street Food and Tunes του deBop.gr μαζί; Ω ναι! Δύο συνεχόμενα Σαββατοκύριακα, είπες; Ω ναι, και πάλι.

Θα ψωνίσουμε: Χειροποίητα ρούχα.  Παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ. Κοσμήματα. Παιδικά παιχνίδια. Vintage ρούχα και αντικείμενα. Προϊόντα ευζωίας. Βιβλία και αντικείμενα τέχνης. Δίσκους, έπιπλα και είδη σπιτιού. Όλα από ανεξάρτητους designers και καταστήματα με ιδιαίτερο στιλ. Θα υπάρχει και tasty corner με ενδιαφέρουσες επιλογές, για να τσιμπάμε κάτι όσο ψωνίζουμε. Και όπως πάντα, DJs θα παίζουν για πάρτη μας τις καλύτερες μουσικές.

Βέβαια, αν πεινάσουμε πραγματικά, υπάρχουν και όλα αυτά τα υπέροχα περίπτερα του Street Food and Tunes που μας δίνουν έναν ακόμα πιο νόστιμο λόγο να ρίξουμε άγκυρα στο Xmas Meet Market και τα δύο Σαββατοκύριακα. Θα τα βρούμε στην είσοδο του Παιδικού Μουσείου.

Θα φάμε: Βιετναμέζικο street food από το Madame PhuManChu. Λαχταριστό Patty Pan Burger από το Guerilla Chef. Yummy λιβανέζικο από το Falafeladiko. Ποντιακές γκουρμεδιές από το Food Truck. Μεξικάνικο από το Tacos Locos & Tiki’s Golden Pig. Vegan νοστιμιές από τη Μελικρήνη. Συγκλονιστικάγλυκά από το Φ Bakery,  τη Σινιόρα, το Sorolop και το Pakalolo cannabis sweets.

Πού θα γίνουν όλα αυτά τα μαγικά; Στο Ωδείο Αθηνών, Βασ. Γεωργίου Β΄ 17-19, Αθήνα

Πότε: Σάββατο και Κυριακή 14 & 15/12 και 21 & 22/12, 11:00-23:00

Όπως πάντα, η είσοδος είναι ελεύθερη

leave a reply

Your Review