Εstiatorio Milos Athens: Ένα Business Lunch Menu ωδή στην αυθεντικότητα

Στην επιβλητική σάλα του Milos Athens, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου η παρουσίαση του νέου Business Lunch Menu του ιστορικού εστιατορίου, που εδώ και δύο χρόνια άνοιξε ξανά τις πόρτες του στην οδό Κολοκοτρώνη 3-5 της Αθήνας.

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι και εκπρόσωποι της food, gastronomy και media σκηνής της πόλης, είχαν τη χαρά να απολαύσουν μια αξεπέραστη γαστρονομική εμπειρία, με την υπογραφή του Chef, Κώστα Σπηλιάδη.

Δημήτρης Μαστρόκαλος – Μαρίνα Κουταρέλλη
Μαρία Γεωργάκαινα – Χρυσιάννα Ανδριοπούλου
Βασίλης Καλλίδης
Δώρα Κατσικογιάννη

To νέο Business Lunch Menu, πιστό όπως κάθε νέο εγχείρημα στις αρχές και τις αξίες που χαρακτηρίζουν εδώ και 44 χρόνια το Milos, αποτελείται από έναν μοναδικό συνδυασμό πρώτων υλών, κατάλληλων να αναδείξουνό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει ηελληνικήγη και η Μεσόγειος θάλασσα. Έτσι, με αφετηρίατις γεύσεις αλλά και τα αρώματα του τόπου μας, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουνσυνταγέςκαι εκλεκτές ποικιλίες κρασιού, βιώνοντας μία σπάνια γευστική περιπλάνηση.

ΚΥΘΗΡΑΪΚΗ ΚΑΚΑΒΙΑ
ΣΟΥΠΙΑ ΨΗΤΗ ΜΕ ΡΙΖΟΤΟ
ΧΤΑΠΟΔΙ ΨΗΤΟ ΛΗΜΝΟΥ ΜΕ ΦΑΒΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

Το νέο Business Lunch Menu θαείναι διαθέσιμο στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα: Δευτέρα – Παρασκευή: 12µ.µ. – 4µ.µ. στην τιμή των 48€, διαθέτοντας μια πληθώρα επιλογών σε λάτρεις κάθε είδους. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζουν η Κυθηραϊκή Κακαβιά, το ψητό χταπόδι Λήμνου με φάβα Σαντορίνης, καθώς και το διαχρονικά αγαπημένο λαυράκι σε κρούστα αλατιού, ενώ μια ξεχωριστή θέση διεκδικούν η παραδοσιακή καρυδόπιτα με τα σπιτικά παγωτά που τη συνοδεύουν.

ΛΑΥΡΑΚΙ ΣΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΑΛΑΤΙΟΥ

xenodocheio Milos : Κολοκοτρώνη 3-5 Αθήνα 105 62

+30 216 600 3320 athens@estiatoriomilos.com

Ώρες λειτουργίας : Δευτέρα – Κυριακή 7:00 πμ – 11:00 πμ & 12:00 μμ – 12:00 πμ

www.estiatoriomilos.com