Γιατί η Beyonce δεν συνεργάστηκε ποτέ με την Cardi B; Το ντουέτο που δεν θα ακούσουμε

Θα μπορούσε να είναι η συνεργασία της δεκαετίας, αν η ντίβα της r’n’b και η ντίβα της rap έκαναν ντουέτο. Αλλά αυτό τελικά δεν θα γίνει ποτέ, χάρη στον ανυπόμονο μηχανικό ήχου που διέρρευσε την είδηση ενώ βρισκόταν ακόμα στο στάδιο των συζητήσεων.

Αυτό συνέβη πριν από τρία χρόνια, τον Οκτώβριο του 2017, αλλά μόλις τώρα έγινε γνωστό. Υπεύθυνος για τη διαρροή του μυστικού σχεδίου ήταν ο Michael Ashby, γνωστός και ως Ashby The Mix Engineer, ο οποίος είχε ανεβάσει story με τίτλο “Cardi B feat. Beyonce demo”.

Τις επόμενες μέρες, ο Ashby απολογήθηκε για το story του, αλλά η Cardi B όχι μόνο είχε διαψεύσει την είδηση, αλλά είχε αρνηθεί και ότι γνώριζε τον Ashby – ο οποίος όλως τυχαίως της είχε κάνει την παραγωγή στο τραγούδι της Bodak Yellow, που είχε κυκλοφορήσει εκείνη τη χρονιά.

Τρία χρόνια αργότερα, ο παραγωγός Jay White Dit It βγάζει την ιστορία από το χρονοντούλαπο και επιβεβαιώνει ότι αυτή η συνεργασία ήταν όντως προγραμματισμένη, αλλά πάγωσε λόγω της διαρροής, κυρίως από τη μεριά της Beyonce που φημίζεται για τη μυστικοπάθειά της όσον αφορά τις επαγγελματικές της κινήσεις. “Πριν από τρία χρόνια είχα στα σκαριά ντουέτο με την Beyonce και την Cardi B, αλλά ακυρώθηκε, γιατί έγινε viral η επικείμενη συνεργασία τους”, ανακοίνωσε ο ίδιος σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram. ‘Ήμουν ενθουσιασμένος όσο και οι υπόλοιποι με αυτήν τη συνεργασία. Και εκεί που καθόμουν και τσεκάριζα το Internet, ξαφνικά είδα την είδηση να διαρρέει”, πρόσθεσε.

Αυτό λοιπόν που είχε εκληφθεί ως fake news τελικά ήταν η φιλοδοξία κάποιου να προλάβει να πει τα νέα πρώτος -και τελικά απλά σκότωσε μόνος του τα νέα. Τα υπόλοιπα είναι μια ιστορία που δεν θα γραφτεί ποτέ και ένα ντουέτο που χάθηκε για πάντα.

leave a reply

Your Review