Γιατί οι κόρες του Ryan Gosling αδιαφορούν που παίζει τον Ken;

Από αυτή τη συνέντευξη του ηθοποιού στους New York Times καταλάβαμε ότι όσο cool είναι ο μπαμπάς, μάλλον άλλο τόσο cool βγαίνουν και τα παιδιά.

Ότι ο Ryan Gosling είναι καλός σύντροφος, μοιάζει εύκολο συμπέρασμα, αρκεί κανείς να ακούσει ή να διαβάσει μερικούς από τους τρυφερούς επαίνους που επιφυλάσσει στις συνεντεύξεις του για τη σύντροφό του, Eva Mendes. «Οι κόρες μου, έχουν την καλύτερη μαμά όλων των εποχών. Έτσι, όλοι ακολουθούμε το παράδειγμά της», ανέφερε στο E! News πριν λίγες ημέρες, για τη μητέρα των δυο κορών του Esmeralda και Amada, οι οποίες φυσικά είναι και μεγάλες φαν της Barbie. «Ήταν καταπληκτικό γιατί όταν αυτό το σενάριο έφτασε στα χέρια μου, ήταν ακριβώς τη στιγμή που τα παιδιά μου ασχολούνταν πολύ με αυτό το παιχνίδι. Όλες οι παρατηρήσεις που κάνουν για τη ζωή της Barbie είναι τόσο to the point!».

Ο Ryan Gosling σε συνέντευξη στους New York Times στις 13 Ιουλίου, εξήγησε όμως ότι παρά την αγάπη των παιδιών του για την Barbie όμως, δεν εντυπωσιάστηκαν τόσο με τον ρόλο του ως Ken, εξηγώντας ΄ότι ίσως φταίει που δεν τον πολυπαίζουν.

«Αυτό που ήταν ενδιαφέρον για μένα είναι ότι οι κόρες μου δεν βουρτσίζουν απλώς τα μαλλιά της κούκλας τους ή αλλάζουν τα ρούχα της. Επίσης καμία Barbie δεν την αποκαλούν Barbie. Σε όλες έχουν δώσει διαφορετικά ονόματα, έχουν περίπλοκες ιστορίες, ζωές, σχέσεις, ελπίδες, όνειρα. Είναι απίστευτο πόσο περίπλοκος είναι ο κόσμος που έχουν δημιουργήσει».

Μάλλον γι’ αυτό και αναρωτήθηκαν «Γιατί τον Κεν μπαμπά;», όταν έμαθαν για το ρόλο του. «Εκείνες δεν τον λένε καν Κεν. Το όνομά του είναι Ντάρελ. Και ο Ντάρελ εργάζεται σε ένα παντοπωλείο. Το όνομα της Barbie τους από την άλλη, είναι Gym Class, η οποία συνάντησε τον Ντάρελ στο παντοπωλείο, αλλά δεν έγινε κάτι γιατί η Gym Class, εστιάζει στον εαυτό της αυτή τη στιγμή».

Μετά από αυτή την τρυφερή και λεπτομερέστατη περιγραφή κάπως φαίνεται ο πατέρας που μοιάζει παρών στη ζωή των παιδιών του. Άλλωστε τόσο ο Ryan Gosling όσο και η Eva Mendes μπορεί να κρατούν την ιδιωτική τους ζωή μακριά από τη δημοσιότητα, ωστόσο έχουν μοιραστεί αρκετές φορές τις απόψεις τους για τη γονεϊκότητα όλα αυτά τα χρόνια, παραδεχόμενοι κάποια στιγμή ότι κανένας από τους δύο δεν είχε αποφασίσει να κάνει παιδιά μέχρι να συναντήσουν ο ένας τον άλλον. Ό,τι συνέβει μετά από αυτό, αποκαλείται και κάρμα.

Ο Ryan Gosling σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε πει πως υπήρξαν κάποιες στιγμές στα γυρίσματα του “The Place Beyond the Pines” του 2012 – όπου το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά – στις οποίες αυτός και η Mendes προσποιούνταν ότι ήταν μια οικογένεια και «δεν ήθελα πραγματικά μόνο να το προσποιούμαστε γιατί  συνειδητοποίησα ότι αυτή θα ήταν μια ζωή που θα ήμουν πραγματικά τυχερός αν την είχα στην πραγματικότητα».