Γιατί όλες οι πρεμιέρες πήγαν από μέτρια (έως πολύ μέτρια); Για να το δούμε λίγο

Ας δούμε τι έκαναν Σκορδά, Τσιμτσιλή, Μελέτη, Καραβάτου και Κατσούλης και ποιος αναδεικνύεται νικητής

Χθες έγιναν οι πρώτες πρεμιέρες στην πρωινή ζώνη και οι πρώτες τηλεθεάσεις δεν ήταν ακριβώς ότι περίμεναν τα κανάλια. Αναλυτικά.  Φαιή Σκορδά (με μέσο όρο τηλεθέασης 13,9% στο δυναμικό κοινό) , Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης με 12, 6 στο δυναμικό κοινό) και Ελεονόρα Μελέτη με 17% στο δυναμικό κοινό) που αποδείχτηκε η μεγάλη νικήτρια ήταν νούμερα που περισσότερο απογοήτευση και προβληματισμό έφεραν στα επιτελεία παρά χαρά. Τα πρώτα συμπεράσματα;

Η Φαίη έκανε την χειρότερη πρεμιέρα στην ιστορία του Πρωινού όσον αφορά τα νούμερα. Την πρώτη ώρα με την θεματική του big Brother ήρθε πρώτη, αλλά μετά η εκπομπή κινήθηκε σε μονοψήφια. Η Καραβάτου με τον Κρατερό ευελπιστούν στο GNTM, και η μόνη που σήμερα δικαιωματικά είναι χαρούμενη είναι η Ελεονόρα.

Επίσης στην μάχη ακόμη δεν έχει πέσει το «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου που είναι μια αρκετά υπολογίσμη δύναμη ( αφού πολλές φορές πέρσι τερμάτιζε πρώτη) και φυσικά η νέα πρόταση του Mega «Πάμε Δανάη». Η πρώτη εκτίμηση είναι πως η πρωινή ζώνη, περισσότερο από πέρσι θα μοιραστεί. Ο νικητής θα κρίνεται στον πήχη, και το 15% θα αποτελεί θρίαμβο. Η ενημέρωση θα ισοπεδώνει τα πάντα, όταν αφορά και φέτος αφορά περισσότερο από ποτέ. Δεν είναι τυχαίο που νικητής στο σύνολο βρέθηκαν οι «Αταίριαστοι» του Σκαι με 19%.

Και σαφώς να επιστρατεύσουμε το κλισέ ότι το καθημερινό δεν είναι 100αρι αλλά μαραθώνιος αλλά υπάρχει και το άλλο κλισέ που λέει πως η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Όσο για την Σταματίνα Τσιμτσιλή κινήθηκε στο 13% . Και δεν υπάρχει καμία απορία. Η πρωινή ζώνη, εφόσον τα προγράμματα είναι ίδια, με την ίδια θεματολογία και τις ίδιες ενότητες είναι λογικό να καταδικαστούν από τους τηλεθεατές σε ένα ατελείωτο ζαπινγκ.