Γιώργος Καπουτζίδης: Με εκπομπή – έκπληξη στην ΕΡΤ

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος έρχεται με ένα τηλεοπτικό project που το συζητούσε καιρό

Με έναν τομέα που αγαπά πολύ και γνωρίζει καλά τους εκπροσώπους του έρχεται από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην ΕΡΤ ο ηθοποιός και σεναριογράφος, Γιώργος Καπουτζίδης με στόχο να μας γνωρίσει καλύτερα με κορυφαίους Έλληνες αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας -αν όλα πάνε καλά και ελέω κορονοϊού- στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2021.

Όπως έγινε γνωστό, δεν θα πρόκειται απλώς για συνεντεύξεις – πορτρέτα με αθλητές πρώτης γραμμής, όπως η Κατερίνα Στεφανίδη, ο Λευτέρης Πετρούνιας, η Άννα Κορακάκη και άλλοι, αλλά θα επιχειρεί να μπει ο ίδιος στην καρδιά της προπόνησής τους, να κάνει ό,τι κάνουν και να ακολουθήσει έστω και για λίγο το πρόγραμμά τους, προκειμένου να γίνει κατανοητό γιατί ένας πρωταθλητής και μάλιστα ένας Ολυμπιονίκς δεν ζει τη ζωή ενός από εμάς.

Σημειώνεται ότι η ένταξη της νέας εκπομπής στο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 αποφασίστηκε ομόφωνα από τους ιθύνοντες της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης που εδώ και χρόνια εμπιστεύονται όχι μόνο την ιδιαίτερη ματιά του σεναριογράφου και ηθοποιού, αλλά και τις ευρείες γνώσεις του σε αθλητικά θέματα και θέματα Ολυμπιακών Αγώνων.

Κάπου εδώ ας υπενθυμίσουμε ότι κατά καιρούς ο Καπουτζίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έδινε στοιχεία -με χιουμοριστικό τρόπο- αυτής της ιδέας που από τη νέα σεζόν θα παρακολουθήσουμε στην ΕΡΤ1. Πάρτε μια μικρή γεύση εδώ >>>

https://www.instagram.com/p/B3O-LcqgSY2/

leave a reply

Your Review