Μιχάλης Κυριακόπουλος: Η επιστήμη της διαίσθησης

Ο Μιχάλης Κυριακόπουλος είχε πολλές ζωές. Γεννημένος στην Αθήνα, με την ολοκλήρωση των σπουδών του στο BCA College στον τομέα του Marketing, και  στη σχολή του ΑΝΤ1 στοTV & Film Studies, μετακομίζει στην Κύπρο. Εκεί δημιουργεί την πρώτη εμπορική εταιρεία εισαγωγής ενδυμάτων χονδρικής-λιανικής, ανοίγοντας το πρώτο κατάστημα στη Λευκωσία και αργότερα ακόμα δύο σε άλλες πόλεις της Κύπρου. Επιστρέφοντας στην Αθήνα, προσλαμβάνεται ως manager σε γνωστή εταιρεία ηλεκτρονικών υπολογιστών. Μέχρι που πριν από έναν χρόνο αποφασίζει να ασχοληθεί με την επιστήμη της διαίσθησης.

Έχοντας το χάρισμα της διαίσθησης αλλά και την απαραίτητη γνώση του τι σημαίνει επιχείρηση, καταφέρνει εξαιρετικές συνεργασίες στο εξωτερικό για λογαριασμό Ελλήνων και Κυπρίων. Κατά τη διάρκεια επαγγελματικών επισκέψεών του σε διάφορες χώρες, αναπτύσσει στενές σχέσεις με αρκετούς πελάτες, τους οποίους, έπειτα από παρότρυνσή τους, αρχίζει να τους συμβουλεύει και σε άλλους τομείς της ζωής τους μέσω της διαίσθησής του -αρχικά σε φιλικό επίπεδο και αργότερα σε επαγγελματικό. Στα τέλη του 2019 και με τη μόνιμη επιστροφή του στην Αθήνα, όπου μετέφερε και την έδρα των επιχειρήσεών του, συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες του συμβούλου επιχειρήσεων αλλά και του διαισθητικού συμβούλου σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η γιαγιά του, Δέσποινα, γνωστή ως Ντέπυ Κοβατζή, υπήρξε διάσημο μέντιουμ στα 70s, τα 80s και τα 90s, με πελάτες όπως ο πρώην πρωθυπουργός Ευάγγελος Αβέρωφ. Είχε διακρίνει ότι ο εγγονός της έχει το χάρισμα της διαίσθησης, είχε προβλέψει ότι θα ασχοληθεί με αυτό, και τον παρότρυνε να το ακολουθήσει. Άλλωστε, το χάρισμα αν δεν το μεταδίδεις και δεν το προσφέρεις, είναι άχρηστο.
Ο ίδιος είναι ένας πολύ γλυκός και ήρεμος άνθρωπος, με την ικανότητα να σου εμπνέει εμπιστοσύνη και να εκπέμπει σφία, ιδιότητες πολύτιμες σε αυτό που κάνει.

Με τα δικά του λόγια

«Ασχολούμαι ανεπίσημα με τη διαίσθηση από 15 ετών, γιατί το χάρισμα το κληρονόμησα από τη γιαγιά. Άργησα, γιατί ήθελα πρώτα να κάνω άλλα πράγματα».

«Οι αστρολόγοι βασίζονται στην κίνηση των πλανητών. Είναι περισσότερο μαθηματικά. Αυτό που κάνω εγώ, που βασίζομαι στη διαίσθηση, είναι αυτό που κάνουν τα μέντιουμ. Εμείς βλέπουμε το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του ανθρώπου. Επίσης μπορούμε να βρούμε χαμένα αντικείμενα, χαμένα ζώα, να προβλέψουμε φυσικές καταστροφές ή να κάνουμε ακόμη και πολιτικές προβλέψεις. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε διαίσθηση, απλώς κάποιοι έχουν την πειθαρχία να την ακούν».

«Οι πελάτες μου κυρίως μου ζητάνε συμβουλές για επαγγελματικά, οικογενειακά και συναισθηματικά θέματα, αλλά υπάρχει και ένα 20% το οποίο έχει να κάνει με χαμένα αντικείμενα ή ζώα».

«Η καλύτερη ανταμοιβή από τους πελάτες μου είναι η ευγνωμοσύνη. Τότε δημιουργούνται οι καλύτερες φιλίες. Έχω πελάτες από Ντουμπάι, Αυστραλία, Αμερική».

«Έπειτα από κάθε συνεδρία νιώθω κουρασμένος. Η δουλειά μου είναι να κοιτάζω τον κόσμο στα μάτια και να διαισθάνομαι τι βλέπω. Θέλει προσοχή πώς θα δώσεις στον άλλο τον μήνυμα».

Μιχάλης Κυριακόπουλος Διαισθητικός Σύμβουλος kyriakopoulos.michael@gmail.com, 6958 633643