Γιώργος Μαυρίδης: Επιστρέφει άρον άρον από Μεξικό – Το περιστατικό εν πτήσει και η κόντρα με τους υπαλλήλους ελέγχου

Τι συνέβη και ο παρουσιαστής και tattoo artist βρέθηκε στην καρδιά ενός θρίλερ

Στην Ελλάδα επιστρέφει ο παρουσιαστής και tattoo artist Γιώργος Μαυρίδης μαζί με τρεις συνεργάτες του από το τηλεοπτικό του συνεργείο και ενώ κρατήθηκαν στο αεροδρόμιο του Μεξικού για λόγους που μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, τόσο ο ίδιος όσο και τα μέλη του συνεργείου του βρίσκονται ήδη στον δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα, καθώς ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσουν στις 20:50 (ώρα, Μεξικού), δηλαδή στις 05:10, ώρα Ελλάδος, με πτήση από το αεροδρόμιο της πόλης του Μεξικού για τη Φρανκφούρτη κι από εκεί να κατευθυνθούν στην Αθήνα.

Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, η ελληνική πρεσβεία, στην πόλη του Μεξικού, κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διευθετήσει το ζήτημα και να επιστρέψουν πίσω στην Ελλάδα τέσσερις άντρες, μετά το περιστατικό που σημειώθηκε εντός του αεροσκάφους της Lufthansa. Τότε, όπως σημειώνεται, ήταν και η αρχή του θρίλερ με τον πιλότο να δίνει εντολή αποβίβασης των 4 αντρών.

Το περιστατικό φαίνεται ότι δυσχέρανε ακόμη περισσότερο τη θέση των 4 ανδρών που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο να ελέγχονται για όλα και να βλέπουν να κατάσχεται κάθε συσκευή επικοινωνίας τους με τον υπόλοιπο κόσμο. Για την ώρα, γρίφος εξακολουθεί να παραμένει το περιστατικό διαπληκτισμού ανάμεσα στον παρουσιαστή και υπαλλήλους που εργάζονταν στον έλεγχο του αεροδρομίου στο Μεξικό…

leave a reply

Your Review