Γιώργος Μαυρίδης: Τον συνέλαβαν στο Μεξικό

Τι έχει συμβεί με τον παρουσιαστή και tattoo artist

Συνελήφθη και κρατείται από τις μεξικανικές αρχές ο παρουσιαστής και tattoo artist, Γιώργος Μαυρίδης. Η σύλληψη του ιδίου και άλλων 4 ατόμων έγινε στο αεροδρόμιο Σίτι Χουάρες στο Μεξικό και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η κράτηση προέκυψε μετά από πρόβλημα που διαπιστώθηκε στα στοιχεία του παρουσιαστή.

Όπως έγινε γνωστό ο tattoo artist ταξίδευε μέσω Γερμανίας στο Μεξικό με πτήση της Lutfhansa και πρώτος του προορισμός φέρεται να ήταν το εξωτικό θέρετρο Κανκούν.

Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, ο Μαυρίδης ταξίδευε με άλλα μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου που εργάζονται για τα γυρίσματα της νέας εκπομπής «Into the Skin».

Όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια του ελέγχου των διαβατηρίων και των αποσκευών, οι μεξικανικές αρχές δεν έλαβαν όλα τα στοιχεία που απαιτείται να δηλώσουν οι ταξιδιώτες κατά την άφιξή τους ενώ φημολογείται ότι προηγήθηκε κάποιος έντονος διάλογος πριν από τη σύλληψη του παρουσιαστή και των μελών του συνεργείου του.

Οι πέντε άνδρες οδηγήθηκαν στα κρατητήρια του αεροδρομίου και μέχρι αυτή τη στιγμή είναι υπό κράτηση. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η ελληνική πρεσβεία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποφυλάκισή τους.