Grand Opening Event Mavro: Αποκαλύπτοντας τη γαστρονομική γοητεία της Σαντορίνης

Με ένα εντυπωσιακό party το Mavro, στο 5* resort Kivotos Santorini ,υποδέχτηκε την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν. Mε φόντο ένα ηλιοβασίλεμα που κόβει την ανάσα, το Mavro στέκεται ως φάρος απόλαυσης στηνκορυφή της καλντέρας, προσφέροντας μία θέση στην πρώτη σειρά, σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά πανοράματα του κόσμου.

Tο Mavro υποδέχτηκε τους καλεσμένους του σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη γοητεία και λάμψη.Τα ζωηρά χρώματα του ηλιοβασιλέματος χόρευαν χαριτωμένα με τα κρυστάλλινα γαλάζια νερά, δημιουργώντας ένα ονειρικό σκηνικό, που συμπληρώθηκε από ένα μουσικοχορευτικό θέαμα με χορεύτριες να κινούνται αέρινα στο μενεξεδί φόντο σαν κύκνοι. Η νύχτα γέμισε γέλια, μουσική, διασκέδαση, τσουγκρίσματα ποτηριών και φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν τα αριστουργήματα του σεφ Δημήτρη Κατριβέση, μια «κλεφτή» ματιά στα γαστρονομικά μονοπάτια που θα μας ταξιδέψει αυτό το καλοκαίρι ο σεφ στο Mavro. Κάθε μπουκιά από τα λεπτομερώς επιμελημένα finger food του σεφ ήταν μια αποκάλυψη, αναδεικνύοντας τη μαεστρία του στις γεύσεις και την ικανότητά του να εμποτίζει τα παραδοσιακά πιάτα με μια μοντέρνα πινελιά.  Στο Mavro κάθε στιγμή είναι μια γιορτή των αισθήσεων.

Ο ιδιοκτήτης Φίλιππος Μιχόπουλος και ο σεφ Δημήτρης Κατριβέσης υποδέχονται τους καλεσμένους

Ο μαέστρος της γαστρονομίας, Δημήτρης Κατριβέσης, ενσαρκώνει την ουσία του “Tradinovation” στα αριστουργήματα του. Αντλώντας από διεθνείς μαγειρικές τεχνικές και τοπικούς θησαυρούς φτιάχνει κάθε πιάτο με προσοχή, γιορτάζοντας τη γαστρονομική κληρονομιά των Κυκλάδων. Όλα τα μενού βρίσκονται σε πλήρη αρμονία με τις ρίζες και τις παραδόσεις μας, με τολμηρές και εκρηκτικές γεύσεις. Διαφορετικά πιάτα τοποθετούνται στη μέση ως φόρος τιμής στο ελληνικό «μοίρασμα» και την ελληνική γαστρονομική κουλτούρα.

To Mavro αγαπάτη Μεσογειακή διατροφή ως τρόπο ζωής. Είναι το φαγητό, είναι η ιεροτελεστία, οκαθαρός αέρας, ο ήλιος, η θάλασσα και η σωστή άσκηση.Τα νέα Μενού Γευσιγνωσίας του Mavro δημιουργούν μία οραματική γευστική εμπειρία, εμπνευσμένη από το γαστρονομικό πλέγμα παράδοσης και καινοτομίας.

 

Αυτό το καλοκαίρι αφεθείτε σε μια γαστρονομική απόδραση εμπνευσμένη από τη Σελήνη στο αινιγματικό Mavro. Το Full Moon, το Dark Side of the Moon και το Half Moon ταξιδεύουν τις αισθήσεις σας, μέσα από 6-8 προσεκτικά σχεδιασμένα στάδια. Απολαύστε τα πιο φρέσκα θαλασσινά που φθάνουν καθημερινά στο εστιατόριο από τα γειτονικά χωριά, μαγειρεμένα με επιδεξιότητα πάνω σε ανοιχτή φωτιά, αποτίνοντας φόρο τιμής στις κυκλαδικές μαγειρικές παραδόσεις. Βυθιστείτε στο σαγηνευτικό ολόμαυρο σχέδιο, καθώς τολμηρές ωδές σε αυτό το αρχιτεκτονικό θαύμα κοσμούν το πιάτο σας.

Τα μενού γευσιγνωσίας του Mavro είναι ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσετε και να κατανοήσετε τη φιλοσοφία του και τον τρόπο που προσφέρει το φαγητό. Καθίστε άνετα, χαλαρώστε και αφήστε τον σεφ να σας προσφέρει όσα ετοίμασε με αγάπη για εσάς.

The Full MoonExperience | Degustation Menu (8 stages)| 190€ The Half Moon Experience | Degustation Menu (6 stages)| 145€ The Dark Side of the Moon Experience| Vegan Degustation Menu (6 stages)| 155€

Το Mavro, όπου η μαγειρική τέχνη συναντά την αρχέγονη ομορφιά της Σαντορίνης, καλεί φέτος τους επισκέπτες του νησιού να ανακαλύψουν μια συμφωνία γεύσεων και αισθήσεων, για τη δημιουργία αξέχαστων αναμνήσεων.

Πληροφορίες: το εστιατόριο προσφέρει καθημερινά εξαιρετικές επιλογές από την a la carte κάρτα αλλά και τρία Degustation Menus βασισμένα σε τοπικά υλικά.

Kivotos Hotel & Villas ll Mavro

Δευτέρα – Κυριακή18:00-23:00

E / reservations@mavrosantorini.com l T / +30 22860 28490

W / https://www.mavrosantorini.com