Η 3η σεζόν της δημοφιλούς σειράς «Mayor of Kingstown» με τον Τζέρεμι Ρένερ έρχεται αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Η COSMOTE TV καλωσορίζει τον Ιούνιο με το αστυνομικό θρίλερ «Mayor of Kingstown», με τον Τζέρεμι Ρένερ των «Avengers», στον ρόλο ενός πρώην κατάδικου που εργάζεται ως μεσολαβητής μεταξύ των συμμοριών του δρόμου, των κρατούμενωνκαι των αστυνομικών στην φανταστική πόλη Κίνγκσταουν του Μίσιγκαν. Η 3η σεζόν της σειράςδιά χειρός Τέιλορ Σέρινταν (Yellowstone Universe, Sicario, Hellor High Water) και Χιου Ντίλον θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στην COSMOTE TV αμέσως μετά την προβολή της στις ΗΠΑ. Στην COSMOTE TV θα διατεθούν και οι 2 πρώτοι κύκλοι της σειράς.

Πρεμιέρα τον Ιούνιο στην COSMOTE TV θα κάνεικαιτο βιογραφικό δράμα «Miss Fallaci», που βασίζεται στα βιβλία της Ιταλίδας δημοσιογράφου Οριάνα Φαλάτσι, η οποία κάλυψε τους περισσότερους πολέμους της δεκαετίας του 1970, αλλά και τις επαναστάσεις της εποχής της. Η σειρά εξερευνά τα πρώταβήματα της δημοσιογράφου στην Αμερική της δεκαετίας του ’50 και ’60, όπου κυνηγά το όνειρό της να γίνει πολεμική ανταποκρίτρια. Στην ατζέντα του μήνα ξεχωρίζει και η επιστροφή με νέα επεισόδια του κωμικού θρίλερ «The Outlaws» του Στίβεν Μέρτσαντ (The Office) με τον Κρίστοφερ Γουόκεν (The Deer Hunter, Catch Me If You Can).

Κάθε νέο επεισόδιο των σειρών, αμέσως μετά την προβολή του στα κανάλια της COSMOTE TV (COSMOTE SERIES HD, COSMOTE SERIES MARATHON HD), θα είναι διαθέσιμο για θέαση οποιαδήποτε στιγμή μέσα από τον δωρεάν, ondemand κατάλογο ταινιών και σειρών της. Στον ίδιο κατάλογο θα διατεθούν και οι προηγούμενοι κύκλοι των σειρών που επιστρέφουν με νέα επεισόδια.

Mayor of Kingstown (1η – 3ησεζόν)

Στο Κίνγκσταουν του Μίσιγκαν, η μόνη κερδοφόρα βιομηχανία που έχει απομείνει είναι οι ομοσπονδιακές, πολιτειακές και ιδιωτικές φυλακές. Η οικογένεια ΜακΛάσκι διατηρεί για δεκαετίες την ειρήνη στην περιοχή, ενεργώντας ως διαμεσολαβητής μεταξύ εγκληματιών, κρατούμενων, αστυνομικών και πολιτικών. Αγγίζοντας τα θέματα του ρατσισμού, της διαφθοράς και της ανισότητας, η σειρά ρίχνει φως στην προσπάθειατων ΜακΛάσκι να φέρουν τάξη και δικαιοσύνη σε μια πόλη που δεν έχει τίποτα από τα δύο. ΕκτόςαπότονΤζέρεμι Ρένερ, το πρωταγωνιστικό καστ της σειράς πλαισιώνεται από τη βραβευμένη με 2 Όσκαρ Ντάιαν Γουίστ καιτον Έινταν Γκίλεν (Game of Thrones). Παράλληλα, ως ηθοποιός συμμετέχει και ο σεναριογράφος του Mayor of Kingstown, Χιου Ντίλον.

 

leave a reply

Your Review