Δεύτερο κατάστημα για την chillbox στη Σαουδική Αραβία

Πέντε μήνες μετά την επιτυχία του πρώτου καταστήματος Chillbox στη Jeddah στο μεγαλύτερο mall της Σαουδικής Αραβίας το «Jeddah Park» έρχεται και νέο κατάστημα,αυτή τη φορά στην καρδιά της πόλης, στο εμπορικό κέντρο «Al Andalus Mall». Το κοινό έδειξε έμπρακτα την αγάπη του προς το Greek Frozen Yogurt, τα παγωτά chillbox και τους αμέτρητους συνδυασμούς με toppings με το άνοιγμα του δεύτερου καταστήματος.

Το «Al Andalus Mall» διαθέτει τα καλύτερα εμπορικά σήματα και ένα ποικίλο μείγμα που περιλαμβάνει Μόδα, Τρόφιμα & Ποτά, Διασκέδαση, Σπορ εσωτερικού χώρου κ.λπ. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα με 360 καταστήματα και περισσότερους από 11 εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο.

 Λίγα λόγια για την Chillbox

H Chillbox, είναι μια ελληνική αλυσίδα frozen yogurt και παγωτού που ξεκίνησε δυναμικά το 2012. Το μυστικό της επιτυχίας βασίζεται στο πρωτοποριακό DYI concept που επιτρέπει στον καταναλωτή να δημιουργήσει δικούς του μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς μέσα από μια μεγάλη γκάμα από λαχταριστά toppings. Φτιαγμένο με φυσικά συστατικά το chillbox προσφέρει 4 γεύσεις παγωμένου γιαουρτιού, 27 γεύσεις παγωτού και περισσότερα από 40 topping.

Μέχρι σήμερα, η επιχείρηση απαριθμεί 40 καταστήματα Franchise σε όλη την Ελλάδα και 10 καταστήματα στο εξωτερικό.

facebook @ChillboxGreece@ChillboxFrozenYogurt  

instagram @chillboxgreece

TikTok @ChillboxGreece

         

leave a reply

Your Review