Η Alessandra Ambrosio φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Vogue Portugal φορώντας δύο εντυπωσιακές δημιουργίες Celia Kritharioti

Η Βραζιλιάνα καλλονή Alessandra Ambrosio φωτογραφήθηκε για την Vogue Portugal που μόλις κυκλοφόρησε, φορώντας δύο μοναδικές δημιουργίες δια χειρός του οίκου Celia Kritharioti. Και οι δύο αυτές δημιουργίες παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο λαμπερό σόου του οίκου CeliaKrithariotiστο Παρίσι  λίγους μήνες πριν, το οποίο είχε ανοίξει η Naomi Campbell με μεγάλη επιτυχία.

Το πρώτο ρούχο της φωτογράφισης είναι ένα τούλινο φόρεμα, όλο κεντημένο στο χέρι με κρύσταλλα Swarovski και πέρλες, που αναδεικνύει την κομψότητα και την πολυτέλεια της υψηλής ραπτικής. Η δεύτερη δημιουργία που φόρεσε η Alessandra Ambrosio, είναι ένα sexy βελούδινο φόρεμα με κεντημένο λαιμό, το οποίο αποπνέει γοητεία και φινέτσακαι αγκαλιάζει μοναδικά τη σιλουέτα του πασίγνωστου μοντέλου.

Η φωτογράφιση έγινε δίπλα σε ένα υπέροχο τοπίο με καταρράκτες και μια εντυπωσιακή ακρογιαλιά, με την AlessandraAmbrosioνα θυμίζει μια σύγχρονη νύμφη που κόβει την ανάσα.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο οίκος Celia Kritharioti συνεργάζεται με την Alessandra Ambrosio, ενώ και το πασίγνωστο μοντέλο λάτρεψε τις συγκεκριμένες δημιουργίες και τις επέλεξε η ίδια για τη φωτογράφισητης Vogue.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Celia Kritharioti ή να μας επισκεφτείτε στοwww.celiakritharioti.com.

 

leave a reply

Your Review