Η Audemars Piguet παρέθεσε ένα εντυπωσιακό cocktail στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Για τον εορτασμό των 50 χρόνων του εμβληματικού Royal Oak

Φέτος, το Royal Oak της Audemars Piguet γιορτάζει τα 50 του χρόνια, και ο οίκος Υψηλής Ωρολογοποιίας παρέθεσε προς τιμήν του ένα κομψό cocktail στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022.

Πρωταγωνιστής της βραδιάς ήταν ένα μοναδικό λεύκωμα του οίκου Assouline με τίτλο “Royal Oak: From IconoclasttoIcon”, σε εντυπωσιακό μέγεθος, που παρουσίαζε ένα ταξίδι μέσα από έξι δεκαετίες πρωτοποριακής τέχνης, αρχιτεκτονικής, μόδας, αθλητισμού και μουσικής, που παραλληλίζεται με την εξέλιξη του μοναδικού Royal Oak.

O βραβευμένος πολιτιστικός συντάκτης Bill Prince και πρώην Deputy Editor του βρετανικού περιοδικού GQ, υπογράφει τις σελίδες του iconic αυτού coffee table book και χαρίζει στον αναγνώστη μια μοναδική εξερεύνηση της εξέλιξης του Royal Oak, που τοποθετείται σε ένα ευρύ πολιτιστικό πλαίσιο και βαδίζει δίπλα σε κάθε μορφή τέχνης.

Εκλεκτοί καλεσμένοι, loyal πελάτες και συλλέκτες, εκπρόσωποι των media και λάτρεις της Audemars Piguet, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά κλασικά κομμάτια του οίκου, και να απολαύσουν μια κομψή βραδιά στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, αφιερωμένη στο διαχρονικό Royal Oak και την εντυπωσιακή ιστορία του.

Simone Benvenuti, Gianlucio Vaona
Χάρης Ντάβλας, Έλενα Γαλύφα, Φίλιππος Λιακωτίτης
Όλγα Πάστρα-Λιακωτίτη, Λία Μακρυγένη
Φίλιππος Τσαγκρίδης, Gianlucio Vaona, Χάρης Ντάβλας
Jenny Ma, Ρωμανός Ροδόπουλος, Μαργαρίτα Βλάσση
Μαριάννα Κίκιζα, Χάρης Ντάβλας
Wafic Idriss, Αμαλία Καρέντζου

Born in Le Brassus, raised around the world – www.audemarspiguet.com

Audemars Piguet Boutique Athens
Βουκουρεστίου 21, Αθήνα 106 71

leave a reply

Your Review