Η BOSS γιορτάζει την εβδομάδα μόδας του Λονδίνου

Πάρτι στο νέο flagship κατάστημα στην Oxford Street

Ένα star-studdedcast από Βρετανικά ταλέντα παρευρέθηκε το βράδυ της 11ης Οκτωβρίου, καθώς οι αστέρες της BOSS καμπάνιας, Anthony Joshua και Naomi Campbell, διοργάνωσαν ένα πάρτι για τον εορτασμό της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου στο νέο παγκόσμιο flagship BOSS κατάστημα στην Oxford Street.

Με χορηγό την Clearpay, το πάρτι ήταν επίσης ένας εορτασμός της παγκόσμιας ανανέωσης της BOSS, καθώς εισέρχεται στη δεύτερη φάση της, και μια ευκαιρία να εγκαινιαστεί το νέο κατάστημα και να γιορταστεί η παρουσία της BOSS στο Λονδίνο.

Amelia Dimoldenberg

Το θρυλικό σούπερ μόντελ Naomi Campbell είναι το τελευταίο είδωλο που εντάχθηκε στο all-starcast της BOSS και συμμετέχει στην καμπάνια #BeYourOwnBOSS. Φορώντας ένα custom μαύρο BOSS κοστούμι, η Naomi μαζί με τον επίσης αστέρα της BOSSκαμπάνιας, τον Βρετανό πυγμάχο AnthonyJoshua, παρουσίασαν το πάρτι.

Καθώς ξεκίνησε η εκδήλωση, οι καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων οι Noah Beck, Suki Waterhouse, Will Gao, Amelia Gray, Jordan Barrett, Akamz, Micheal Ward, Lucien Laviscount, AJ Tracey και Neelam Gill, έφτασαν όλοι ντυμένοι με BOSS σε ένα μαύρο χαλί εμπνευσμένο από την εμβληματική χρωματική παλέτα του brand.

Micheal Ward, Naomi Campbell, Edward Enninful

Οι MiaRegan, William Franklyn Miller και Leomie Anderson ήταν επίσης παρόντες, με looks από μια νέα BOSS capsule συλλογή, αποκλειστικά για το Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία περιλαμβάνει limited-editioneditorial κομμάτια εμπνευσμένα από τη σύγχρονη Βρετανία σε όλη τη δημιουργικότητα και την ποικιλομορφία της.

Η βραδιά περιελάμβανε live performance από τον διάσημο Βρετανό καλλιτέχνη Dave, καθώς και ένα set από την περιζήτητη DJ του Λονδίνου Julie Adenuga

Leomie Anderson, Anthony Joshua

Στους καλεσμένους σερβιρίστηκαν καναπεδάκια εμπνευσμένα από παραδοσιακά Βρετανικά εδέσματα, με τους παρευρισκόμενους να απολαμβάνουν μίνι Yorkshireπουτίγκες, chipbutties και fishfinger σάντουιτς, καθώς και κοκτέιλ από ένα Βρετανικό τζιν μπαρ.

leave a reply

Your Review