Η DKNY εγκαινιάζει την καμπάνια “DKNY FOR YOU”, γιορτάζοντας όλα εκείνα που δίνουν στη Νέα Υόρκη την ταυτότητα της

Σκοπός της συλλογής, είναι να προσεγγίσει την urban πλευρά της μόδας.

Η Νέα Υόρκη είναι η παντοτινή μούσα της DKNY: μια δυναμική πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Δρόμοι γεμάτοι έμπνευση όπως μια πασαρέλα, όπου η κουλτούρα βρίσκεται σε διαρκή κίνηση και η μοναδικότητα του καθενός είναι αυτή που φέρνει τους ανθρώπους κοντά. Αυτή τη σεζόν, το όνειρο και η πραγματικότητα δημιουργούντην καμπάνια “DKNY For You”, που εξερευνά τη μοναδικότητα της Νέας Υόρκης από πολλές οπτικές γωνίες -όπου κάθε μία έχει και μια ξεχωριστή ιστορία να μοιραστεί.

Με φωτογράφο τον Dan Martensen και στιλίστα τον Alastair Mc Kimm, στην καμπάνια συμμετέχουν η Amelia Gray Hamlin και ο Christian Combs, καθώς και άλλες φυσιογνωμίες που έχουν συνδέσει την παρουσία τους με την πόλη. Κάθεμία με το αδιαφιλονίκητα ξεχωριστό της στιλ, ταυτισμένο με την αύρα της πόλης, που χαρακτηρίζει κάθε πλάνο. Γύρω τους, σινεματίκ πλάνα και σκηνές δρόμου που παγώνουν τον χρόνο και την όποια κίνηση. Κάθε στιγμή της Νέας Υόρκης, είναι και ένα style statement.

Σκοπός της συλλογής, είναι να προσεγγίσει την urban πλευρά της μόδας. Κλασικά κομμάτια ανανεώνονται με μια ανεπιτήδευτη αισθητική. Οι φόρμες είναι σχεδιασμένες για να τονίζεται η γοητεία. Η παλέτα των αποχρώσεων είναι δυνατή και στοχευμένη. Οι επιλογές που ξεχωρίζουν είναι πολλές: φορέματα από faux δέρμα που τονίζονται με αιχμηρές μεταλλικές πινελιές, ρούχα με ποικιλία από υφές, γυαλιστερά μπουφάν και σατέν κοστούμια με μια χαρακτηριστική φινέτσα. Το styling του κάθε κομματιού παραπέμπει και σε μια αντίστοιχη αστική εμπειρία: μια παράσταση στο θέατρο Apollo στο Χάρλεμ, μια παρτίδα σκάκι στην πλατεία, μια έκθεση τέχνης -ή απλώς, μια ήσυχη στιγμή σε ένα παγκάκι του πάρκου.

Η καμπάνια “DKNY For You” είναι το έναυσμα για να νιώσετε τη δύναμη και επιρροή του τοπίου της Νέας Υόρκης. Μιας πόλης που είναι ατελείωτη πηγή έμπνευσης, και σας δίνει την ευκαιρία για ένα διαφορετικό DKNY look κάθε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας. Το πνεύμα της πόλης που δεν κοιμάται ποτέ έχει μια ιδιαίτερη φρεσκάδα και αυτή η συλλογή είναι η ιδανική ευκαιρία να κάνετε δική σας την ενέργειά της!

Η νέα συλλογή της DKNY είναι διαθέσιμη στο DKNYStore (τηλ. 211 10 88 122) στον ισόγειο χώρο του GoldenHall, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Κεντρική Διάθεση Όμιλος Φάις: 211 10 88 199