Η Ελένη Καρακάση σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη: “Ήμουν 49 κιλά και με έβλεπα χοντρή”

Δειτε τη συνέντευξη στο Dot.

Καλεσμένη στο σπιτικό του Dot. την Κυριακή βρέθηκε η Ελένη Καρακάση, σε μια συνέντευξη βαθιά προσωπική. Η αγαπημένη ηθοποιός που απολαμβάνουμε στις “Άγριες Μέλισσες” μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά αλλά και για την φήμη της κουτσομπόλας που την ακολουθεί στη ζωή της: “Για κάποιον λόγο έρχονται και μου τα λένε ή κάτι θα πιάσει το αφτί μου, αλλά δε μεταφέρω πράγματα. Πολλά πράγματα έχω καταλάβει. Και έρωτες…” , ενώ συμπλήρωσε πως  “Υπάρχει και μια φήμη στην κανονική μου ζωή ότι είμαι κουτσομπόλα” . Παντρεμένη από το 2006, μίλησε και για τον σύζυγο της: “ Είναι μουσικός- τραγουδιστής και είμαστε στην ίδια μοίρα. Περιμένουμε τι θα γίνει και ο ένας κρατάει τον άλλον” .

Η Ελένη Καρακάση δε δίστασε να μιλήσει και για τις δίαιτες που έχει κατά καιρούς δοκιμάσει: “Έχω κάνει πολύ κακό στον εαυτό μου. Η ψυχολογία του χοντρού ανθρώπου που είναι από παιδί χοντρός -και μιλάω για μένα, γιατί πάντα πιστεύω ότι είμαι ένας χοντρός άνθρωπος- είναι διαφορετική από κάποιον που πάχυνε ξαφνικά” . Σε μια βαθιά εξομολόγηση προχώρησε η αγαπημένη ηθοποιός λέγοντας πως “Όταν ανέβηκα στη ζυγαριά 17 χρονών και έγραψε 100 κιλά, σημαίνει ότι είχα πάνω μου παραπάνω από έναν άνθρωπο. Έχω βρεθεί στη φάση να είμαι 49 κιλά, να με κοιτάζω στον καθρέφτη και να με βλέπω χοντρή”. 

Και πώς πήρε την απόφαση να χάσει κιλά; Όπως για πρώτη φορά είπε στη Νάνσυ και τον Θανάση “Είπα κάποια στιγμή στην Κάρμεν Ρουγγέρη ότι αποφάσισα να ασχοληθώ με την όπερα, με τα καλλιτεχνικά και μου είπε ‘’Λενάκι, αν χάσεις μερικά κιλά θα είναι πιο εύκολο να παίξεις πράγματα”. Το θέμα του bullying και του ρατσισμού έθεσε στο τραπέζι της συζήτησης η Ελένη Καρακάση και μίλησε για το bullying που έχει υποστεί ως παιδί. Η ίδια τόνισε πως στην Ελλάδα πάντα υπήρχαν ρατσιστές και άνθρωποι που χτυπούσαν το “διαφορετικό”.

leave a reply

Your Review