Η επανάσταση στην αντιγήρανση

Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να αποκαλύψει την πιο φρέσκια και λαμπερή εκδοχή του

Γυναίκες και άνδρες αναζητούν μια φυσική λύση για να διατηρήσουν την καλή εμφάνιση και τη νεανικότητά τους. Τα καλά νέα είναι ότι τα Vivify βρίσκονται κοντά στις ανάγκες κάθε ανθρώπου, προσφέροντας λύσεις απόλυτα ασφαλείς, αναίμακτες και εξατομικευμένες, με εξαιρετικά αποτελέσματα, που ξεπερνούν ακόμα και το άγγιγμα της φύσης.

Ανάμεσα στις πιο εξειδικευμένες και αποτελεσματικές θεραπείες αντιγήρανσης, είναι η θεραπεία  Nucleofill, συνώνυμο της καινοτόμου βιοτεχνολογίας στην αισθητική και αντιγηραντική ιατρική. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένη μέθοδος βιοδιέγερσης του δέρματος, καθώς περιέχει μια νέα σειρά φυσικών βιοδεγερτικών συστατικών με βάση τα πολυνουκλεοτίδια.

Τα νουκλεοτίδια ενεργοποιούν τους υποδοχείς  της κυτταρικής μεμβράνης, όσο και τους μεταβολίτες και χάρη σε αυτή τη διέγερση ενεργοποιείται η διαδικασία παραγωγής ελαστίνης και  τεσσάρων τύπων κολλαγόνου, ενεργώντας σε τρία διαφορετικά επίπεδα: lifting, αντιοξειδωτικό και ενυδατικό.

Ως αποτέλεσμα, το δέρμα γίνεται  πιο σφιχτό, ανορθωμένο, ενυδατωμένο και πιο απαλό, με αποτέλεσμα μια υγιή όψη, φρέσκια, νεότερη και ξεκούραστη εμφάνιση. Είναι ιδανική θεραπεία για την ελαστικότητα και τη σύσφιξη των περιοχών του προσώπου, του λαιμού αλλά και των ματιών.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: www.vivify.gr.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 211 187 7900.