Τατιάνα Στεφανίδου: Η μετάβασή της στον Alpha και οι νέες επαγγελματικές αρμοδιότητες

Τι δήλωσε για τη μεταγραφή της

Τον τελευταίο καιρό ακούγονταν πολλά για το τηλεοπτικό μέλλον της Τατιάνας Στεφανίδου καθώς η παρουσιάστρια φαινόταν να βρίσκεται σε ανοιχτές συνομιλίες τόσο με το Mega όσο και με τον Alpha. Ωστόσο, από τον Alpha, με μία λιτή ανακοίνωση καλωσόρισαν τη δημοσιογράφο στο δυναμικό του καναλιού

«Με μακρά τηλεοπτική πορεία που μετράει χρόνια επιτυχίας, μεστή δημοσιογραφική εμπειρία, και τη μοναδική της ματιά, η Τατιάνα Στεφανίδου ενισχύει την ομάδα του Alpha στην ενημέρωση». Η ίδια πάλι τις πρώτες δηλώσεις της για την αλλαγή τηλεοπτικής στέγης φρόντισε να τις κάνει στο Open και στην εκπομπή “Ευτυχείτε” της Κατερίνας Καινούργιου. 

«Θα σας μεταφέρω μόνο το συναίσθημά μου, γιατί τα υπόλοιπα θα αφήσω να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις από το κανάλι. Εγώ μπορώ να σας μιλήσω για το συναίσθημα μόνο. Θέλω να σας πω, πως σε αυτό το κτίριο που βλέπετε, εργαζόμουν πέντε ολόκληρα χρόνια, γιατί εδώ στεγαζόταν το Star. Όταν πέρασα το κατώφλι του κτιρίου, ένιωσα μια γλυκιά οικειότητα, μια ασφάλεια, σαν να γυρίζω στο σπίτι μου.

Και αυτό είναι ένα πάρα πολύ ωραίο συναίσθημα. Δεν θα δώσω πληροφορίες για το αν συζήτησα με άλλα κανάλια. Θέλω να σας ευχαριστήσω και να δώσω πλέον τον λόγο πλέον στο κανάλι, το οποίο θα κάνει αυτό τις ανακοινώσεις, όπως εκείνο θεωρεί πως είναι πρέπον», είπε χαρακτηριστικά.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η Στεφανίδου στον Alpha έχει να επιλέξει ανάμεσα στο πρότζεκτ που παρουσίαζε μέχρι στιγμής και σε μία ανατρεπτική πρόταση που όμως δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα επιλέξει να την υποστηρίξει, τουλάχιστον όχι άμεσα και στην τρέχουσα τηλεοπτική περίοδο.