Η επιστροφή της Meghan Markle στο Hollywood

Photo Credit: IMDb

Λίγο πριν η Meghan Markle αποχωρήσει μία και καλή από τα βασιλικά της καθήκοντα, η Disney ανακοινώνει ότι επιστρέφει στις χολιγουντιανές της υποχρεώσεις. Η Δούκισσα του Sussex έχει ήδη χαρίσει τη φωνή της στο ντοκιμαντέρ Elephants της Disneynature, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 3 Απριλίου και θα είναι διαθέσιμο μόνο στο Disney+.

Στο trailer που ανέβασε η Disneynature στο Twitter, ο αφηγητής εξηγεί ότι στο ντοκιμαντέρ Elephants την αφήγηση θα κάνει η “Meghan Markle, Δούκισσα του Sussex”, όπως χαρακτηριστικά την παρουσιάζει, η οποία με τη φωνή της ακολουθεί τους ελέφαντες σε ένα ταξίδι χιλίων μιλίων, διασχίζοντας την Αφρική. Οι φήμες λένε ότι τα έσοδα από τη συνεργασία της Disney+ και της Meghan θα πάνε στην οργάνωση Elephants Without Borders, η οποία αγωνίζεται για τη διατήρηση της άγριας ζωής και των φυσικών πόρων.

Στο πρώτο μέρος του trailer παρουσιάζεται ακόμη ένα καινούργιο ντοκιμαντέρ από την Disneynature, το Dolphin Reef, το οποίο θα ντύσει με τη φωνή της η Natalie Portman. Μεταξύ μας τώρα, έκανες κι εσύ skip για να ακούσεις τι λένε για τη Meghan;

leave a reply

Your Review