Ο Ralph Lauren ενισχύει με 10 εκ. δολάρια τα θύματα της πανδημίας

Ο ένας μετά τον άλλο, οι πλούσιοι και διάσημοι συμμετέχουν ενεργά στη μάχη κατά του κορονοϊού, με γενναιόδωρες οικονομικές προσφορές πέρα από τις δωρεάν συμβουλές που δίνουν όλοι.

Το Ίδρυμα Ralph Lauren ανακοίνωσε μόλις χτες ότι θα μοιράσει το ποσό των 10 εκ. δολαρίων σε διάφορα ιδρύματα, όπως το Ίδρυμα Εκτάκτου Βοήθειας και το Ταμείο Αλληλεγγύης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για τα θύματα του κορονοϊού.

Στο μήνυμα που συνόδευσε την ανακοίνωση, ο διάσημος σχεδιαστής έγραψε: “Τώρα περισσότερο από ποτέ, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, έχει γίνει αποστολή μας το να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο”.

Μέσω του Ιδρύματος Εκτάκτου Βοήθειας (Emergency Assistant Foundation), ο Ralph Lauren στηρίζει τους υπαλλήλους του που “αντιμετωπίζουν ειδικές καταστάσεις, όπως φαρμακοϊατρικές ή φροντίδας παιδιών και ηλικιωμένων”. Μέρος της δωρεάς του θα πάει και στο Council of Fashion Designers of America /Vogue Fashion Fund for COVID-19, “για να ενισχύσει την αμερικανική κοινότητα της μόδας που έχει πληγεί από την πανδημία”.

“Στην καρδιά της εταιρείας μας υπήρχε πάντα το πνεύμα της σύμπνοιας που εμπνέει τη δημιουργικότητά μας, την εμπιστοσύνη μας και πάνω απ’ όλα την αμοιβαία υποστήριξη. Στη διάρκεια των περασμένων εβδομάδων και μηνών, αυτό το πνεύμα παρέμεινε ακλόνητο. Πιστεύουμε ότι όποιος και όπου να είσαι, παραμένουμε όλοι συνδεδεμένοι. Γι’ αυτό αναλαμβάνουμε έμπρακτα να βοηθήσουμε τις ομάδες και τις κοινότητές μας σε αυτή την κρίση”, ανέφερε ο σχεδιαστής στη δήλωσή του.

Σε ξεχωριστό post στο instagram η εταιρεία ανακοίνωσε ότι τα καταστήματα του Ralph Lauren κλείνουν προσωρινά, αλλά ότι οι υπάλληλοι θα συνεχίσουν να πληρώνονται κανονικά.  “Μαζί θα σταθούμε σε εσένα, τους αγαπημένους σου και την παγκόσμια κοινότητα. Είμαστε μια οικογένεια”, είναι το βασικό του μήνυμα.

https://www.instagram.com/p/B94NYAKAhG1/?utm_source=ig_embed

 

leave a reply

Your Review