Ο Περικλής Κονδυλάτος “δίνει στεγνά” την Ανθή και μιλά για τη σχέση του με τον Τριαντάφυλλο

Στον καναπέ του Dot. μετά τη συμμετοχή του στο Survivor βρέθηκε ο σχεδιαστής κοσμημάτων, Περικλής Κονδυλάτος, και αποκάλυψε πολλά.

Ο Περικλής αναφέρθηκε εκτενώς στη συμβίωση του με τους υπόλοιπους παίκτες και τόνισε μάλιστα πως του λείπουν ήδη και εκείνοι και το παιχνίδι. Μέσα από το Survivor αναθεώρησε τη ζωή και όπως τόνισε: “Μου έμαθε ταπεινότητα γι’ αυτά που έχουμε και δε τα βλέπουμε, όπως ένα πιάτο φαγητό κι αυτά που θεωρούμε δεδομένα, απλά μας χαρίζονται. Δε μας ανήκει τίποτα. Μιλάω για υλικά πράγματα και για τις σχέσεις με τους ανθρώπους που αγαπάμε. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και αν δε το χάσεις, δε μπορείς να το καταλάβεις. Ούτε εγώ μπορούσα” ανέφερε.

Φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν οι αναφορές σε Ανθή και Τριαντάφυλλο. Οι σχέσεις με τον Τριαντάφυλλο αποκαταστάθηκαν, ενώ με την Ανθή, όπως δήλωσε, δε τους δένει μια “ιερή φιλία” , όπως εκείνη είχε πρόσφατα πει σε δηλώσεις της. “Δεν ήμασταν πολύ καλοί φίλοι” είπε για την Ανθή και πρόσθεσε πως “είχαμε το ίδιο λεξιλόγιο. Ήταν έτσι η δομή του παιχνιδιού που μπορούσαν να μας βάλουν μαζί να ανταλλάξουμε απόψεις. Δεν περνούσαμε ώρες μαζί. Εγώ δεν είχα παρεάκια. Δεν έκανα κλίκες. Η Ανθή είχε μια τάση να κλαίγεται κι εγώ της έλεγα δεν είσαι η κακομοίρα”. 

“Η πείνα είναι αβάσταχτη, γιατί το βιολογικό κομμάτι του ανθρώπου είναι πολύ πιο μεγάλο απ’ όσο νομίζει” τόνισε και εξήγησε πόσο τραγική ήταν αυτή η συνθήκη για τον ίδιο. Αναθεώρησε πολλά για τη ζωή μετά το παιχνίδι και κρατάει την εμπειρία και όλες τις όμορφες αναμνήσεις.

 

 


 

 

leave a reply

Your Review