Η ιδανική πρόταση για την Ημέρα της Γυναίκας

Κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου στόχος της Ημέρας της Γυναίκας είναι να υπενθυμίσει τα ίσα δικαιώματα των γυναικών σε όλους τους τομείς,σε σχέση με τους άντρες. Είναι επίσης ημέρα υπενθύμισης ότι υπάρχουν εκατομμύρια γυναίκες και ανήλικα κορίτσια σε όλο τον πλανήτη που καθημερινά αντιμετωπίζουν προβλήματα διακρίσεων και βίας, που τις εμποδίζουν να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή, βασισμένη στα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα.

Είναι ημέρα γιορτής για κάθε μητέρα, κόρη, αδελφή, φίλη,σύζυγο, σύντροφο, υπενθυμίζοντάς τις θυσίες και τα επιτεύγματα των γυναικών όλου του κόσμου.Οι γυναίκες δεν χρειάζονται μια ημέρα το χρόνο για να γιορτάζουν τους αγώνες και τα επιτεύγματά τους. Κάθε μέρα μπορεί να είναι η μέρα της γυναίκας αλλά σήμερα δίνεται η ευκαιρία σε όλους,ανεξαρτήτως φύλου,να την τιμήσουν.

 

Αφιερώστε λοιπόν χρόνο στον εαυτό σας-αν είστε γυναίκα- ή στις γυναίκες τις ζωής σας και απολαύστε μαζί τους ένα GanciaProseccoγιορτάζοντας την κάθε μικρή ή μεγάληεπιτυχία τους, τις διεκδικήσεις τους αλλά και τους μελλοντικούς τους στόχους. Γιατί  σήμερα, περισσότερο από ποτέ αξίζει να τις εκτιμήσουμε και τις γιορτάσουμε. Κάντε στον εαυτό σας ή στις γυναίκες της ζωής ένα μοναδικό γευστικό δώρο, που χαρίζει ένα άρωμα φρεσκάδας και επίγευση λουλουδιών. Iδανικό ως απεριτίφ, αλλά και ως συνοδευτικό σε ελαφριά πιάτα, ορεκτικά, φρέσκα τυριά και θαλασσινά, αλλά για τους λάτρεις του κοκτέιλ αποτελεί εξαιρετική βάση.

 

 

leave a reply

Your Review