Η Ευαγγελία Πλατανιώτη είναι το νέο πρόσωπο HARALAS

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη, μαζί με τη Σοφία Μαλκογεώργου, παγκόσμιες πρωταθλήτριες τεχνικού σόλο και συγχρονισμένης κολύμβησης που εκπροσωπούν τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024 είναι τα πρόσωπα της νέας καμπάνιας #FacesofHaralas.

Το iconic brand HARALAS μέσα από τα μαγευτικά καρέ της καμπάνιας μάς παρασύρει στον κόσμο των πρωταθλητριών και στο υγρό στοιχείο του νερού, μέσα από ένα fashion film που εξυμνεί τη μόδα, τη νεανική ενέργεια, και τα statement looks. Δύναμη, στιλ και διαχρονικότητα.

Η φετινή καμπάνια HARALAS εκπέμπει μια δυναμική και μοντέρνα οπτική, με φρέσκια και stylish προσέγγιση, έχοντας τα φώτα στραμμένα πάνω στις πρωταγωνίστριες που είναι πρότυπα για κάθε δυναμική γυναίκα όλων των ηλικιών. Στο πλαίσιο των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, το brand HARALAS ενώνει τη μόδα με τη δύναμη, την αποφασιστικότητα και την προσήλωση που συμβολίζει ο αθλητισμός και μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε τη συλλογή του brand όσο υποδεχόμαστε τη νέα σεζόν με αισιοδοξία και απαράμιλλο στιλ κάνοντας τον καθένα μας ξεχωριστά το νέο Face of Haralas.

www.haralas.gr