Η Gadot, η Portman και άλλοι διάσημοι τραγουδούν από τα σπίτια τους το Imagine

Το video έχει γίνει viral.

Η Gail Gadot, που έγινε διάσημη με την ταινία Wonder Woman, είχε μια υπέροχη ιδέα. Έφτιαξε ένα video στο οποίο διάσημοι φίλοι της τραγουδούν από έναν στίχο του all time classic Imagine του John Lennon. Η ιδέα τής ήρθε όταν είδε το video ενός Ιταλού που έπαιζε τη μουσική τού Imagine με την τρομπέτα του, για να εμψυχώσει τους γείτονές του από το μπαλκόνι του. Η Gadot το πήγε ένα βήμα παραπέρα. Θέλησε να εμψυχώσει όλο τον πλανήτη.

Στην εισαγωγή του video λέει ότι βρίσκεται και η ίδια κλεισμένη στο σπίτι όπως όλος ο κόσμος, και ότι αυτό την έκανε να δει τα πράγματα πιο φιλοσοφικά. “Ξέρετε, αυτός ο ιός έχει επηρεάσει ολόκληρο τον κόσμο. Δεν έχει σημασία ποιος είσαι και από πού. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό”.

Κι αφού εξηγεί πόσο συγκινητικό και αυθεντικό βρήκε το video του Ιταλού, ξεκινάει να τραγουδάει τον πρώτο στίχο του Imagine. Στα επόμενα δυο λεπτά βλέπουμε και ακούμε κατά σειρά εμφανίσεως τους Kristen Wiig, Jamie Dorman, Labyrinth, James Marden, Sarah Silverman, Eddie Benjamin, Jimmy Fallon, Natalie Portman, Joe Kravitz, Sia, Linda Karter, Amy Adams, Leslie Odom Jr., Pedro Pascal, Chris O’ Dowd, Down O’ Porter, Will Ferrer, Mark Ruffalo, Norah Jones, Ashey Benson, Kaia Gerber, Cara Delavingne, Annie Mumolo και Maya Rudolph. Ηθοποιοί, μουσικοί, σεναριογράφοι, σκηνοθέτες, άνθρωποι της τέχνης, τραγουδούν για όλους εμάς ένα μήνυμα ενθάρρυνσης, ελπίδας και συνεργασίας:  “Και όλος ο κόσμος να γίνει ένα”.

https://www.instagram.com/tv/B95M4kNhbzz/

leave a reply

Your Review