Η Kaia Gerber φέρνει μια νέα εποχή για την DKNY

Σε μια τολμηρή κίνηση που απηχεί το πνεύμα μιας νέας γενιάς, η DKNY παρουσιάζει την KaiaGerber ως το καινούριο πρόσωπο του brand

Η Kaia φέρνει μια φρέσκια ενέργεια στην καμπάνια για τη συλλογή Άνοιξη 2024, δημιουργώντας τις βάσεις για μια νέα εποχή του εμβληματικού αμερικανικού στιλ, με νεοϋορκέζικη χροιά.

Αυτή την άνοιξη, η DKNY παρουσιάζει μία διαφορετική προσέγγιση, αφιερωμένη στην ανανέωση. Από την αναβαθμισμένη συλλογή και τα cutting-edge σχέδια μέχρι το επανασχεδιασμένο λογότυπο και το γοητευτικό νέο πρόσωπο της Kaia, όλα ορίζουν την αυγή μιας νέας εποχής για τη DKNY.

Ενσαρκώνοντας το αμερικανικό στιλ με πνεύμα Νέας Υόρκης, η Kaia Gerber αναλαμβάνει τον κεντρικό ρόλο ως το παγκόσμιο πρόσωπο του relaunch του brand, φέρνοντας μια άλλη φινέτσα στην καμπάνια. «Αυτή η σεζόν φέρνει μια εντελώς νέα ενέργεια στη DKNY, με την οποία μπορούμε με εξαιρετική προσήλωση να χτίσουμε πάνω στο DNA του brand», τονίζει ο Jeffrey Goldfarb, EVP του G-III Apparel Groups στο portfolioτου οποίου ανήκει η DKNY.

Εστιάζοντας στα icons και στις θεμελιώδεις αξίες της DKNY, η συλλογή επαναπροσδιορίζει βασικά στοιχεία όπως το denim, τα blazers, τα trenchcoats και τα δερμάτινα μπουφάν -όλα ανανεωμένα με ένα Gen Z twist. Μια νέα εκδοχή του λογότυπου της DKNY δίνει τον τόνο για την παγκόσμια επαναφορά του αμερικανικού streetstyle στον κόσμο. Όλες οι νέες υπογραφές του brand δίνουν ξανά ζωή στους κλασικούς κωδικούς, διατηρώντας όλα εκείνα τα στοιχεία που τους έκαναν iconic.

Η καμπάνια, η οποία απαθανατίστηκε από τον οραματιστή φωτογράφο Alasdair McLellan και σχεδιάστηκε από τον Alastair Mc Kimm, εκτυλίσσεται σε ένα στούντιο της Νέας Υόρκης, παρουσιάζοντας μια καθαρή εικόνα για την οπτική ταυτότητα του brand. Ο φακός του Mc Lellan, γνωστός για τη φιλόδοξη αλλά και αυθεντική του πλευρά, απογειώνει τα στιλιστικά στοιχεία, αποτυπώνοντας παράλληλα την πραγματική πλευρά της Kaia -που διαθέτει μια φυσική αυθεντικότητα που μαγνητίζει. «Η Kaia αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο το all-american στιλ για το οποίο ήταν διαχρονικά γνωστή η DKNY, αλλά με νέα ενέργεια καιμε νεό πνεύμα», δηλώνει ο Trey Laird, ιδρυτής και Creative Director της Team Laird.

Η φρέσκια οπτική παλέτα της καμπάνιας προσφέρει μια νέα προοπτική, ξεπερνώντας τους δρόμους της πόλης. Η συλλογή Άνοιξη 2024ενσωματώνει τη νεανική ενέργεια της Kaia, της Νέας Υόρκης και της συλλογής, κάτω από ένα αυθεντικό, ακατέργαστο, εκλεπτυσμένο φως. Ο McLellan αποτυπώνει όχι μόνο τη συλλογή, αλλά και τις υφές, τα αξιοθέατα και τους ήχους της Νέας Υόρκης, αφηγούμενος μια συναισθηματική ιστορία της ενέργειας και του πνεύματος της πόλης. Ως ένας φόρος τιμής στην εμβληματική κληρονομιά των διαφημιστικών billboards της DKNY, το βίντεο της καμπάνιας ζωντανεύει τις διαφημιστικές πινακίδες της Νέας Υόρκης, καθώς η Kaia φαίνεται να βγαίνει απ’ αυτές και να μπαίνει στην πόλη, συμβολίζοντας ένα τολμηρό άλμα προς το μέλλον.

Καθώς η DKNY συνεχίζει να εξελίσσεται, η καμπάνια Άνοιξη 2024 αποτελεί μια καθοριστική στιγμή, αντικατοπτρίζοντας την ανανεωμένη δέσμευση του brand στη δημιουργικότητα, την αυθεντικότητα και την παγκόσμια προσβασιμότητα. Μας καλεί σε αυτό το ταξίδι μεταμόρφωσης, γιορτάζοντας μια νέα εποχή μόδας που συντονίζεται με το πνεύμα του σήμερα και με τις προσδοκίες του αύριο.

Η νέα συλλογή της DKNY είναι διαθέσιμη στο DKNYStore (τηλ. 211 10 88 122) στον ισόγειο χώρο του GoldenHall, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

 Στην Κύπρο η νέα συλλογή είναι διαθέσιμη στο DKNYNicosiaStore (τηλ. +357 22 656801) επί της Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ 17, στην Λευκωσία καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα.

Κεντρική Διάθεση Όμιλος Φάις: 211 10 88 199