Η l’artigiano γιορτάζει το Veganuary με την απόλυτη προσφορά

Η lartigiano γιορτάζοντας τον θεσμό του Veganuary δημιουργεί μια μοναδική προσφορά, μετατρέποντας την κάθε ημέρα σε μια νέα αφορμή για να γνωρίσουν και να απολαύσουν όλοι, τις λαχταριστές επιλογές του Meat-freeμενού της!

Μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου η lartigiano μας οδηγεί καθημερινά προς μια νέα, καλύτερη διατροφική συνήθεια. Πώς; Γιορτάζοντας την απόλυτη διατροφική τάση του Ιανουαρίου με 25% έκπτωση σε ολόκληρο το Meat-free μενού της made with GARDEN GOURMET®. Σ’ αυτό το μενού κάθε επιλογή υπόσχεται τη δική της ασύγκριτη απόλαυση: Από την εκρηκτική Pizza Meat-free Burger και την κλασσικά αγαπημένη Rigatoni Meat-free Bolognese, μέχρι τα πεντανόστιμα Meat-free Nuggets και τα ζουμερά Meat-free Burgers, σίγουρα θα βρεις το δικό σου αγαπημένο πιάτο φυτικής προέλευσης και υψηλής πρωτεϊνικής αξίας.

Για ακόμα μια χρονιά, η lartigiano, δίνει την ευκαιρία σε όλους να γιορτάσουν τοVeganuaryδοκιμάζοντας τηναπολαυστική Meat-freeπλευρά της διατροφής, είτε ακολουθούν τον vegan, vegetarian ή  flexitarian τρόπο διατροφής, είτε απλά επιθυμούν να περιορίσουν την κατανάλωση κρέατος. Happy Veganuary!

Απόλαυσε τη νέα εμπειρία l’artigiano μέσα από το ανανεωμένο site:

https://www.lartigiano.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/lartigiano.gr

Instagram: https://www.instagram.com/lartigianogreece

#lartigianogreece #lartigiano