Η Lady Gaga και ο φίλος της σε καραντίνα

Η Lady Gaga μετράει ήδη 6 μέρες σε οικειοθελή απομόνωση με τον φίλο της, Michael Polansky, αλλά μας στέλνει νέα τους. Από τον Πάρη Κορμαρή

Η δημοφιλής star είναι κλεισμένη για λόγους ασφαλείας στο σπίτι της, απ’ όπου φροντίζει να ενημερώνει το κοινό της για το πώς περνάει. Την απόφασή της να τεθεί σε «οικειοθελή καραντίνα», όπως έχει γράψει χαρακτηριστικά, η Lady Gaga την πήρε αφού ενημερώθηκε από τους ειδικούς για τους κινδύνους της πανδημίας. «Λοιπόν, μίλησα με μερικούς γιατρούς και επιστήμονες», έγραψε πριν από μερικές ημέρες σε ανάρτηση στο Instagram. «Δεν είναι ό,τι πιο εύκολο για τον καθένα μας αυτή τη στιγμή, αλλά το πιο ευγενικό/υγιές πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να μπούμε σε οικειοθελή καραντίνα και να μην είμαστε με άτομα άνω των 65 ή μεγάλες παρέες. Μακάρι να μπορούσα να δω τους γονείς και τις γιαγιάδες μου εδώ και τώρα, αλλά είναι πολύ πιο ασφαλές να μην το κάνω, ώστε να μην αρρωστήσουν σε περίπτωση που έχω [τον κορονοϊό]. Είμαι στο σπίτι με τα σκυλιά μου. Σε αγαπάω, κόσμε, όλοι μαζί θα το ξεπεράσουμε. Πίστεψέ με, μίλησα με τη Θεό – και μου είπε ότι θα πάνε όλα καλά». Η αναφορά στη Θεό (με τη χρήση θηλυκού γένους) είναι κάτι που μπορεί να ξενίσει ορισμένους παραδοσιακούς, ωστόσο από την Gaga όλα τα περιμένεις!

Και, βέβαια, όπως αποδείχτηκε τα σκυλιά δεν είναι η μόνη της παρέα. Η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία με τον σύντροφό της, Michael Polansky, γράφοντας: «6η μέρα οικειοθελούς καραντίνας! Πάμε δυνατά, παίζουμε video games και χαρτιά, και φροντίζουμε τους εαυτούς μας. Σημαντική υπενθύμιση: Προσπαθήστε να διώξετε όσο μπορείτε το στρες από το μυαλό σας και να κινείτε το σώμα σας. #selflove #selfcare #bekind προσπαθήστε να μην το μεταδώσετε σε περίπτωση που έχετε #corona. Δεν πειράζει να μένουμε αν μπορούμε στο  σπίτι, είναι υπέροχο! Μια τόσο ευγενική πράξη για τον κόσμο».

Η ίδια είχε δημοσιοποιήσει τη σχέση της με τον Michael Polansky στις 4 Φεβρουαρίου, επίσης μέσω Instagram. Σύμφωνα με πληροφορίες, τους είχαν δει να φιλιούνται δημόσια στο Λας Βέγκας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ωστόσο δεν είχαν αναγνωρίσει ποιος ήταν εκείνος. Όταν πια «ταυτοποιήθηκε» ρεπορτάζ του E! επικαλούνταν μαρτυρία σύμφωνα με την οποία είναι μαζί από πριν τα Χριστούγεννα και η Lady Gaga είναι ξετρελαμένη.

O Michael Polansky είναι εκτελεστικός διευθυντής του Parker Foundation, ενός φιλανθρωπικού ιδρύματος που δραστηριοποιείται στους τομείς των επιστημών, της δημόσιας υγείας, των τεχνών και της κοινωνίας των πολιτών. Το Parker Foundation ιδρύθηκε το 2015 από τον ίδιο και τον Sean Parker, ο οποίος ήταν από τους πρωτοπόρους της διαδικτυακής επιχειρηματικότητας, έχοντας συμμετάσχει μεταξύ άλλων στη δημιουργία του Napster και το Facebook. Ο Michael Polansky είναι επίσης στο διοικητικό συμβούλιο του Parker Institute for Cancer Immunotherapy, που χρηματοδοτεί έρευνες για την αντιμετώπιση του καρκίνου. Οπότε, η Gaga είναι σε θέση να ακούει το #μένουμεσπίτι από τα χείλη σημαντικών επιστημόνων και συμμορφώνεται με αυτό.

View this post on Instagram

Take yo mama out all night 😘💋

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on