Η Luxury σειρά της Ralph Lauren επιστρέφει στον εμβληματικό πύργο της Κηφισιάς!

Την Τετάρτη 29 Μαρτίου ο εμβληματικός Πύργος επί της οδού Κασσαβέτη φιλοξένησε ένα από τα πιο κομψά private events της Αθήνας. Δεκάδες καλεσμένοι από τον επιχειρηματικό, δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό χώρο βρέθηκαν στην εντυπωσιακή boutique της Ralph Lauren στη Κηφισιά για να ανακαλύψουν τα luxury brands του οίκου, Ralph Lauren Purple για τον άνδρα και Ralph Lauren Collection για τη γυναίκα.

Η ταμπέλα της boutique, μετονομάστηκε και επισήμως από ‘Polo Ralph Lauren’ σε ‘Ralph Lauren’, μετρώντας ένα από τα μοναδικά Ralph Lauren κατάστημα της Ευρώπης που φιλοξενεί την luxury σειρά του brand, μετά την boutique στο Παρίσι, στο Λονδίνο και στο Μιλάνο, συνεπώς και το μοναδικό σημείο πώλησης σε ολόκληρη την Ελλάδα. Οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι ενθουσιάστηκαν με τις νέες αποκλειστικές συλλογές του αγαπημένου αμερικανικού οίκου, που αποτελούνται από μοναδικά κομμάτια φτιαγμένα από περουβιανό και αιγυπτιακό βάμβακι, mulberry silk και αληθινές πέρλες, χειροποίητα κεντήματα από ξεχωριστούς ντόπιους καλλιτέχνες την Ινδίας που χρησιμοποιούν μοναδικές στον κόσμο τεχνικές, και παραγμένα όλα εξ ολοκλήρου στην Ιταλία.

Oι νέες αποκλειστικές συλλογές του αγαπημένου αμερικανικού οίκου, αποτελούνται από μοναδικά κομμάτια φτιαγμένα από περουβιανό και αιγυπτιακό βάμβακι, mulberrysilk και αληθινές πέρλες, χειροποίητα κεντήματα από ξεχωριστούς ντόπιους καλλιτέχνες την Ινδίας που χρησιμοποιούν μοναδικές στον κόσμο τεχνικές, και παραγμένα όλα εξ ολοκλήρου στην Ιταλία.

Ralph Lauren Κασσαβέτη 19, Κηφισιάτηλ: 210 8085426